Easy frisyrer du kan göra hemma

Ibland finns det ingen tid för regelbundna besök till frisören, pressa i ett besök innan en natt på stan, eller pressa pengar som behövs för en liten förändring (innan du går för att träffa sina vänner eller ett datum) i budgeten. Detta innebär att du måste vara sparsam nog att lära dig hur du forma håret snabbt hemma, även om du inte ens har en professionell frisör. Följande artikel kommer att ge dig några idéer för enkla frisyrer du kan göra hem på bara några minuter!

asy frisyrer i två minuter

Ibland är allt man behöver ett öppet sinne och lite fantasi för att göra en vanlig och enkel frisyr till något elegant och roligt. Här är några enkla frisyrer:

 • Det är lätt att göra, och ännu bättre: det ser bra ut till en högtidssammankomst som en fest, återförening eller en arbetssituation. Men dessutom fungerar det också bra för en informell samling som ett strandbesök eller ute på staden. Det är ett praktiskt och bekvämt utseende som bara tar några minuter att göra och är ett enkelt sätt att ändra ditt utseende. Till exempel kan du räta ut håret för en smidig blick eller göra krullar för lite mer rörelse. Du måste använda ett stort krusjärn.
 • Sammanslagning kommer i en miljon olika varianter. Det är ett perfekt sätt att ändra din dagliga look för en natt på stan eller en högtidssammankomst, eftersom flätor är alltid samtida. Och flätor räddar dagen när det gäller ett vardagligt utseende. Om du känner dig äventyrlig kan du alltid prova en sidovävd eller en vävd fläta.

 • Det är snabbt och enkelt, och framför allt, ge det ditt utseende en touch av elegans oavsett tillfälle. Denna super-enkla och sofistikerade stil fungerar både dag och natt. Och en topp eller en knut kan vara valfri höjd på huvudet, så att du kan använda tillbehör (valfritt ha lugg eller lockar), för att ge det en dramatisk look.

 • Det ser bra och lätt att göra. Kombinera en fläta med topp eller häst svans ger dig ett mångsidigare utseende. Flätat hår är ett elegant val i vardagen, perfekt för en utekväll eller ett fint arrangemang. För picknick eller någon annan händelse under dagen kan du göra utseendet mer sportigt beroende på din klädsel.
 • Oavsett om det är på axeln eller något högre på huvudet, ger en hästsvans på sidan ett roligt och flirtigt utseende. Det är lätt att skapa och ger dig möjlighet att samla håren som alltid flyger när du gör en frisyr. Om du har lockigt hår, använd ett krusjärn för att definiera dem. Om du har rätt hår, använd ett krusjärn för att ge hårets volym och definition.
 • n elegant look, lätt att göra och passar för alla tillfällen. Istället för din traditionella topp gör du toppen längre på huvudet och på sidan och dekorera med klipptillbehör. Om ditt hår är skuret kan du göra det till din fördel genom att göra en lös topp eller låta några lösa hår hänga ner på andra sidan för att lägga till elegans.

 • Det är en stil som är lätt att upptäcka trots namnet ... Perfekt för sommaren, när allt du vill göra är att spela på stranden och låta håret blåsa i vinden helt utan bekymmer. Det är en look som alltid kommer att locka uppmärksamhet antingen i en avslappnad eller professionell miljö. Du känner igen de lösa och mjuka krullarna när du ser dem.
 • Det är även en av frisyrerna som är enkla att göra och stil, men det ser fantastiskt ut både i vardagen och i en mer formell miljö. Och för de som föredrar kort hår är en avslappnad bob ett perfekt val och kommer i många olika sorter. Från en -skärning, gångjärnslängd eller asymmetrisk kan denna stil komplettera alla kläder.
 • Detta är nu helt nytt för ungdomar, och en hästsvanshästsvans är ett bra val av frisyr. Så om du kommer att vara i din bästa väns bröllop, i en arbetsintervju, dop eller vid ett frukostmöte, kommer du att se vacker ut. Gör hästen svans i mitten av ditt huvud och räta ut dina pannor för att göra det lite slank utseende.
 • Ta ett steg tillbaka i tid till det feminina och eleganta med denna hårfrysning. Denna frisyr kräver lite hårspray, men du är garanterad att bli märkt. Var beredd att vara märkt som både förförisk och catchy när du går in i ett rum med denna stil. Glöm inte den sista finishen med några örhängen eller kedjor.
 • För de med långt hår är detta ett perfekt val för de dagar där du vill ha ditt hår klippt, men vill ändå ha stil och elegans. Definiera de rufflade locken med ett stort krusjärn eller form krullarna med en stor borste och hårtork. yckeln är att göra det lockiga mjukt och naturligt.
 • Kanske har du skuggat bort dessa fantastiska hemlagade frisyrer eftersom du saknar tålamod eller färdigheter. Så varför försöker du inte någon av de tillbehör som finns tillgängliga för att göra jobbet enklare. Tunna hårband som matchar färgerna i din garderob (handväska, bälte eller sko) har tagit catwalken med storm. Du kan få ditt hår löst eller upprört, utan för mycket fokus på ett sött och sofistikerat utseende.Välj också ett hårband som passar din garderob. Och det bästa är att det finns hundratals typer och modeller att välja mellan

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar