Enkla hem metoder för blekning armhålorna

Huden i armhålorna är ett område som ofta blir lite mörkare eller få mörka fläckar av olika skäl. Det kan till exempel vara genetiskt om andra familjemedlemmar också har detta problem. . Den mörka huden kan också bero på att håret avlägsnas med dåliga rakapparater.  vara ointressant att titta på och kan påverka din självbild, särskilt om du vill gå med ärmlösa toppar. Men lyckligtvis idag kommer vi att berätta om några enkla metoder för att bleka huden i armhålorna, och även hur huden kan bli bättre.

Även om det finns produkter på marknaden som hävdar att bleka huden på underarmarna och ta bort mörka fläckar, är det inte nödvändigt att spendera en förmögenhet på dessa behandlingar. tt bra alternativ till dessa produkter, vilket är mycket billigare, är hemmabaserade metoder som ger effektiva resultat genom regelbunden användning. 

Scrub med citron och socker

Denna naturliga skal ett steg mot synligt ljusare och fläckfri armhålorna. På grund av citronens höga syrehalt bör citronen endast appliceras på huden på kvällen, eftersom sol exponering kan ha motsatt effekt. Lemon är en mycket kraftfull blekmedel, medan socker exfolierar naturligt i huden och tar bort döda hudceller . llt du behöver göra är att blanda 1 matsked brun socker med 1/2 kopp citronsaft. pplicera detta på det område som ska blektas och låt det fungera i 15 minuter före sköljning och torkning av huden.

Kräm för blekning armhålor

Med dessa billiga ingredienser är det möjligt att göra din egen vitare grädde för att ta bort mörka fläckar och naturligtvis lätta huden i armhålorna . För att göra grädden blanda 1 msk honung, 1 citronsaft och 2 msk havregryn. är du har gjort en krämig pasta, applicera den på dina underarmar och låt den fungera i 10 minuter.

citronsaft

tt enkelt sätt att dra nytta av citronsyra blekning egenskaper är att tillämpa saft direkt på underarmarna på kvällen innan läggdags. Lemon har en naturlig åtstramande effekt som hjälper till att djupt rengör huden och stimulerar avlägsnande av döda hudceller . pplicera helt enkelt citronsaft för att rengöra underarmarna, låt det fungera i 30 minuter och skölj av innan du lägger dem.

Yoghurt och havre

Kombinationen av yoghurt och havre innehåller kraftfulla förmåga när det gäller att blekning och exfoliering underarmar , i första hand genom att avlägsna de döda hudceller.landa 1 matsked yoghurt med 1/2 tsk havregryn. Gnid detta med cirkulära rörelser på underarmarnas hud innan du spola med kallt vatten.

Kokosolja

egelbunden användning av kokosolja kommer att märka ett märkbart avlägsnande av mörka fläckar på underarmarna. Denna olja har en trevlig doft som också neutraliserar lukter, förutom den höga halten av vitamin och en annan som gör det perfekt fuktkräm för känslig hud på sina underarmar.

Väteperoxid

tt annat ekonomiskt och effektivt sätt att minska förekomsten av mörka underarmar är att använda väteperoxid. Denna naturprodukt tar bort de mörka fläckarna, men du bör vara försiktig i början för att undvika en allergisk reaktion . Det rekommenderas att du använder en låg koncentration av väteperoxid för att inte irritera huden, men du kan också försöka med högre koncentration gradvis. Detta appliceras på områdena i armhålorna där det finns mörka fläckar, låt jobba i 10 minuter och skölj sedan av med kallt vatten.

plesidereddik

Denna produkt innehåller naturlig syra som hjälper till att avlägsna och förhindra tillväxten av bakterier på huden. . landa vattnet och äppelnötterna jämnt och applicera på underarmarna med en mjuk trasa. Du kan också bara använda äppleacne, men försök först ett litet område för att se till att huden inte svarar på detta.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar