Enkla hem behandlingar mot celluliter

. Och du behöver inte spendera absurda pengar på dyra produkter. Det finns  som kommer att minska celluliter.

I dagens artikel kommer vi att berätta allt du behöver veta för att göra effektiva behandlingar hemma. Men det är viktigt att komma ihåg detta: att dessa naturliga behandlingar för att fungera är det viktigt att du exfoliera huden ordentligt innan du applicerar behandlingarna.

Frekvent exfoliering av huden där  sittande hjälper till att lösa upp fett som har ackumulerats i huden och släpper också toxiner i området. Detta gör att toxinerna kan absorberas av blodet, vilket i sin tur gör att kroppen kan bli av med dessa.

Så meddelandet är: lla hembehandlingar mot celluliter måste alltid åtföljas av exfoliering.

Steg 1: xfoliating

Detta är enkelt. . Låt verka i 15 minuter och dusch sedan varmvatten som du kan (förutom om du har tunna vener eller åderbråck där du ska bara använda varmt / varmt vatten). 

Denna exfolierande massage tar bort döda hudceller och öppnar upp porerna. . Och kom ihåg: efter exfoliering, lägg alltid fukt till huden, och regenererande oljor som olivolja eller nippelolja är perfekta.

Steg 2 (alternativ 1): Citron och olivolja

 Sätt på locket och lägg burken på ett kallt och kallt ställ i en vecka. Se till att burken eller flaskan du använder är väl steriliserad så att oljan inte är förorenad av rester eller andra ämnen.

fter en vecka kan du öppna burken, pressa ut oljan och tillsätt lite mer ren olivolja för att tunna ut.

Minns att citron bör alltid spädas på grund av hög kaustik innehåll som orsakas av citron bittra egenskaper, som kan irritera huden . Du bör också använda denna behandling endast under natten eftersom citrusoljor är ljuskänsliga och kan orsaka hudförbränning om de utsätts för direkt solljus.

Steg 2 (alternativ 2): avokado sten

Du kan också skapa en olja för denna behandling med avokado sten. . Kom ihåg att avokadoosten är mycket svår och du måste klippa dem mycket snyggt för att undvika att förstöra din matprocessor. Om du inte har en matprocessor, kan du också använda en rivare.

Lägg de hackade eller krossade stenarna i en kruka och tillsätt lite olivolja, mandelolja eller solrosolja - använd den olja du föredrar eller har till hands. Täcka blandningen med ett lock och sätt burken på ett kallt och mörkt ställe i tre dagar. fter dessa tre dagar kan du sätta burken i kylskåpet för att undvika att suddas upp blandningen.

Steg 3

Det sista steget är att applicera en av dessa behandlingar på de celluliter-drabbade områdena i huden och låt behandlingen fungera i några minuter. 

u när du vet hur man gör dessa enkla behandlingar för celluliter, har du några värdefulla vapen som hjälper dig mycket i att förbättra kroppens utseende. Så du kan verkligen slåss celluliterna; llt du behöver göra är att börja idag.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar