Stoppa håravfall med dessa naturliga masker

Många kvinnor letar efter en produkt som kan förhindra att håret faller och håller det friskt och vackert. Å andra sidan är många produkter på marknaden inte lika effektiva som de lovar att de borde vara, och även med regelbunden användning ger de inte några speciella resultat.

För att förhindra att håret faller och behåller sin skönhet är det inte lätt och kräver mycket tålamod. 

Som vi redan vet producerar många kommersiella produkter inte resultat. Idag vill vi erbjuda några alternativ som du kan använda för att effektivt  och se resultat.

Öljäst för hälsosamt hår

Öljäst har många fördelar för både hud, hår och naglar samt övergripande hälsa. Det slutar håravfall och främjar sund tillväxt och glans.

På grund av dess vitaminer, mineraler och protein ökar ölbälgen hårväxten och håller både hälsa och glans.

Fördelarna med bryggerijäst, halten av -vitaminer som folsyra, riboflavin, niacin, tiamin och 6, vilket är nödvändigt för hårväxt. Dessutom innehåller öl öl kalcium, koppar, krom och järn som hjälper håret att bevara sina naturliga färger och förhindra skador och håravfall.

Jäst mask nummer 1

ftersom öljäst är så bra för ditt hår, är det inte förvånande att det kan användas som en mask för att förhindra håravfall, samtidigt främja en god tillväxt.

Denna kraftfulla mask kan användas på alla hårtyper och är idealisk för att reparera skador som orsakas av sol, värme, kemiska produkter och förorening.

Vi kombinerar mängden öl öl med de goda egenskaperna hos honung, som du redan vet är en utmärkt fuktkräm och mjukar håret.

Ingredienser

  • 3 matskedar öl i pulverform
  • 5 matskedar honunglanda ingredienserna väl för att göra en pasta och applicera den på håret och hårbotten. Låt arbeta i 10 minuter och tvätta med varmt vatten.

Mask Mask 2

Denna mask kan användas som en naturlig balsam som inte bara stärker ditt hår utan också förhindrar att det faller av. Det lägger fukt i håret och gör den silkeslen. Det kommer att lysa av hälsan!  • ½ kopp olivolja
  • 4 msk öllanda ingredienserna för att få en krämig konsistens och applicera den på vått hår. Låt blandningen arbeta i 10 minuter. 

Mask Mask 3

Denna mask är utmärkt för att stärka håret och stimulera hårväxten.   • 1 msk öljäst
  • 2 äggulor
  • 4 droppar vinäger
  • 1 msk honung

landa alla ingredienser och applicera masken på ditt hår och hårbotten. Täck håret med en badmössa eller en väska, och låt blandningen på i 20 minuter innan dess tvätta håret.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar