Tips och behandlingar för långt, friskt hår

Långt hår har varit en varm trend de senaste åren. Vackert hår är en av de viktigaste egenskaperna en kvinna kan ha och det kan ge självkänsla och kvinnlighet med den trevliga handen som alla vill ha.

Men när det gäller att spara långt hår är vi annorlunda.  som kräver olika mängder näring för att växa. Vissa kvinnor vågar kemiska behandlingar, som tyvärr nästan alltid förstör håret, och ibland så illa att håret blir skirted och nästan slutar växa.

n annan vanlig lösning är att klippa håret regelbundet, men det här gör att ditt hår växer långsamt över tiden och kanske ger dig kortare hår än du började med.

Vilka behandlingar kan du använda?

Det bästa du kan göra för att få långt och tjockt hår som också är friskt och glansigt, är att alltid använda naturliga behandlingar och hårkurer som är utformade för din hårtyp. iskera inte allergiska reaktioner och behandlingar som skadar håret så mycket att det är omöjligt att reparera . Också vara skeptisk att bara ta ett hudtest för att se om produkten är säker att applicera på håret och hårbotten - var 100% säker på att behandlingen du väljer inte skadar.

Det finns många hembehandlingar för långt och friskt hår, men få kan lova effektiva resultat. I dagens artikel delar vi några tips och behandlingar som verkligen hjälper och kommer att leverera resultat på kort tid.

Hår med bönor och vitt vin  • halv kopp röda bönor (225 g)
  • 1 kopp vatten (250 ml)
  • 1/2 kopp vitt vin (250 ml)Ha bönorna i vattnet och laga mat. är vattnet är helt rött, lägg till vitt vin. Låt svalna i 15 minuter. Ha vätskan i håret och låt det fungera i 15 minuter.

Du kan använda ett duschlock för att säkerställa att vätskan drar helt in i håret. är tiden är över skölj håret ordentligt och tvätta som vanligt innan du bär din vanliga balsam. Upprepa det här en gång i veckan och du kommer snart att märka bra resultat.

Shampoo med p-piller och rosmarinolja

Detta ovanliga hemmedium är mycket effektivt och dessutom rimligt.  • 1 pack piller
  • Schampo
  • 1 matsked rosmarinolja (18 ml)rhåll en förpackning av piller. Kvernpiller för pulver. Lägg detta i flaskan av schampo med 1 matsked rosmarinolja. landa allt bra och tills pulvret har löst sig. Tvätta håret regelbundet med detta och . fter några veckor kommer du definitivt att märka resultat.

Loop Shampoo

Detta är en annan ovanlig hembehandling, men är mycket effektiv i hårväxt.Del lök i skivor. Ha mer lökskivor i ditt vanliga schampo och lämna det i 8 dagar. nvänd detta schampo regelbundet före din vanliga balsam. Lössen kommer att främja en snabbare hårväxt samtidigt som det ger sken och mjukhet.

Cocktail av eteriska oljor  • 1 till 2 matskedar arganolja (18-36 ml)
  • 1 till 2 matskedar av kokosnötolja (18-36 ml)
  • 1 till 2 matskedar mandelolja (18- 36 ml)Ha dessa tre oljor i en skål. landa väl och lägg detta till hårrötterna genom att massera hårbotten med oljorna i fem minuter. Sätt på ett duschlock för att hålla värmen som uppstår och det kommer att aktivera oljorna. Låt detta fungera i 10-15 minuter. Skölj väl och tvätta sedan håret ordentligt med ditt vanliga schampo. glöm inte bort balsam. Gör det varje natt före sänggåendet i en vecka för att få bra resultat. Du kan upprepa denna procedur varje månad för ett friskt hår som växer snabbare.

Undvik hårklippning

Håret växer vanligtvis 1 centimeter per månad. Det är en myt att skära hårbollar hjälper ditt hår att växa snabbare, och mest sannolikt kommer du att avskurna mer än ditt hår har vuxit för att växa. Så om du kan: 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar