Tips för perfekt ögonfransar

Har du alltid velat ha fransar som skådespelerskor, modeller eller sångare? Du behöver inte spendera en förmögenhet på skönhetsbehandlingar. Du kan få perfekta fransar med Läs mer i artikeln nedan.

Ögonfransarna bidrar till att uppmärksamma ögonen, men hjälper också till att ge mer sensuell och provocerande blick. Det råder ingen tvekan om att fina ögonfransar som rör sig tankeväckande kan väcka din passion överallt där du än går.

Fem steg för vackra ögonfransar

nvänd Mascara

Makeup har stor inverkan på ditt utseende. , med naturliga ingredienser. Det tar hand om dina ögonfransar, är lätt att ta bort och varar längre. Förvara mascaraen en torr och relativt fuktig yta så att den håller längre. Innan du använder den, kom ihåg . Torka ansiktet väl och applicera ett tunt lager av mascara. Låt det torka och applicera ett lager. Om du koncentrerar dig på toppen av övre ögonfransarna, kommer du att ge djupare ögon.

nvänd ögonfransar

Det är ingen tvekan om att böjda ögonfransar är mer sensuella. kan göra jobbet och det är inte dyrt. Vad är trevligt är att det inte gör ont. Håll bara det i några sekunder!

skilja dina ögonfransar

är du sätter på mascara, ögonfransarna tenderar att hålla ihop. Om mascaraen är av dålig kvalitet kommer dessutom på ögonfransarna, sedan krypa uppåt. Låt masken torka och använd en gammal, oanvänd tandborste eller borste för att få lashorna som du vill.

nvänd en fransborste

fter att ha tagit på mascara (men innan det har torkat), n annan bra idé är att använda borsten innan du använder smink (men bara om du har en högkvalitativ mascara). Den goda nyheten är att detta också ökar blodflödet och hjälper dig att rensa bort fransarna som faller ut.

Ta alltid hand om dina ögonfransar

Även om du inte gör upp varje dag, glöm inte att ta hand om dina fransar. . Du kan också använda mandelolja för att massera området och ge fukt så att de ser tjockare, starkare och vackra!

aturläkemedel för ögonfransar

Dessa lösningar ger dig bra resultat och vackra ögonfransar.

Oljeblandning

land lika stora mängder av nvänd dessa blandningar för att ta bort smink genom att doppa en bomullspinne.Lägg sedan en droppe på ögonfransen och gå och lägg dig. På morgonen skölj ansiktet väl.

Laxolja och rum

landa tre teskedar oljan med ett litet rum. nvänd det på ögonfransarna med en bomullspinne. . Lämna det över natten.

Camilla

nvänd naturlig och lös, kamillete (inte den du köper i påsar). Köp torkat mjöl och lägg en handfull i en kopp kokande vatten. Låt det lite och när det är kallt dopp en bomullsplatta i den. Lägg det på dina ögon och luta varje natt.

Olivolja

Förutom att använda den i köket kan du använda den i skönhetsvård. Den är perfekt för hår och hud. Placera två droppar på dina ögonfransar varje kväll, med en bomullspinne eller fingrar. pplicera alltid från botten till toppen, lämna den till nästa dag.

Fler tips för perfekt ögonfransar

 • , eftersom det kan skada dem lättare
 • Om du använder en øyevippetang, . Det kan försvaga ögonfransarna, vilket hindrar dem från att växa och bli frisk och stark
 • , vara försiktig när du gör det. Som ett resultat kommer du att få mer naturliga ögonfransar
 • Du bör använda naturliga oljor som bidrar till skönheten och uppmjukning av fransarna ( för att hålla dem fuktiga. tt bra alternativ är vaselin för att få en "förlängd" effekt.
 • . ör användas med stor försiktighet, precis som järn. esultaten är inte 100%, men det kan vara bra för ett speciellt tillfälle
 • Innan mascara, . Det kommer att separera fransarna, ge dem volymen och definiera lockar.
 • för att hjälpa tillväxten av ögonfransarna inifrån och ut

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar