Varför du inte kan ta bort celluliter

Om du har försökt att ta bort fula celluliter, även kallad cellulit, utan framgång, kan det finnas mer bakom än du tidigare trott. Vissa typer av matt kan vara ett hinder för dig när du uppnår dina mål. Låt oss ta en titt på vad som kan hindra dig från att ta bort den irriterande orange huden.

Du har nog redan försökt nästan alla botemedel mot utan framgång. Oavsett hur mycket pengar du spenderar eller hur många produkter du försöker 

I denna artikel kommer vi att diskutera några av de möjliga orsaker till den orangefärgade huden inte försvinner, så att du kan bättre kontrollera din egen situation och eliminera problemet en gång för alla.

göra kampen mot celluliter till din egen

Inte alla celluliter är densamma, så att alla typer av Även om en teknik kan fungera bra för en kvinna, kanske det inte fungerar för en annan.

Därför Detta är det bästa sättet att uppnå resultat utan att göra onödiga offer.

Även om vi alla kan säga att en hälsosam livsstil hjälper till att ta bort celluliter, vet vi att den exakta orsaken kan hjälpa oss att ta bort dem snabbare.

tt äta för mycket salt

För mycket är orsaken till många problem med hälsan, samt estetik.

Salt, om de används ofta, , vilket också gör det mycket svårare att bli av med det.

Även om du inte äter mycket salt mat är stora mängder salt dolda i maten. Detta inkluderar pizza, ost, konserver, inlagd, torkad frukt, etc.

Minska ditt intag av dessa produkter så mycket som möjligt och äter bara små mängder av 

n dålig diet

n av de främsta anledningarna för celluliter är kost. Förutom för mycket salt, vilket är en av de viktigaste faktorerna, bör du veta om de andra faktorer som påverkar din orange hud negativt.

 • och andra näringsämnen.
 • liminera vitt socker ur kosten och äta antingen som margarin och stekt mat: rsätt dem med hälsosamma fetter som olivolja, kokosolja, torkad frukt och frön, avokado, etc.
 • är ett hälsosamt alternativ och är också effektivt mot celluliter.
 • Om du vill ha en stimulans eller energi rörelse, laga din egen juice eller smoothier med frukt och grönsaker hemma.

rist på motion

Kanske äter du redan friska och använder även celluliter krämer.Men oavsett hur mycket du försöker verkar det inte att den irriterande apelsinhuden inte kommer att försvinna. rist på motion kan vara orsaken.

 och träna måttliga eller intensiva två eller tre gånger i veckan.

Du kan också så att din dagliga rutin är mer aktiv.

Dålig cirkulation

Om du har en genetisk predisposition mot dålig cirkulation, kommer det att eliminera celluliter vara svårare för dig än för andra kvinnor. Men den goda nyheten att 

 • mellan kall och varm vid olika intervall.
 • med oljor som ökar cirkulationen, till exempel rosmarin.
 • en halvtimme varje dag

Hormoner

 och detta innebär att vissa kvinnor har svårare att ta bort det. Detta gäller även med mycket tunna kvinnor.

Om så är fallet föreslår vi att du bör överväga naturliga behandlingar som reglerar hormoner. ågra av de mest kända drogerna är följande.

 • Jättenattljusolja
 • 
 • fänkål
 • Öljäst
 • Vitex agnus-castus
 • Sage

ot dricka tillräckligt med vatten

Vi ger aldrig tillräckligt uppmärksamma vikten av att dricka tillräckligt med vatten under hela dagen. Detta kan dock vara 

Drickvatten medan du tvättar och du inte äter mat rensar kroppen för toxiner. Detta kontinuerligt och enkelt.

Drick två glas vatten om dagen utan mat och tre glas vatten hela morgonen för att rengöra kroppen av toxiner. Så drick tre glas vatten på eftermiddagen och du kommer definitivt se en skillnad.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar