Intressant 2019

Kategori: Intressant 2019

5 Symptom av kronisk trötthet

5 Symptom av kronisk trötthet

Misstänker du att du har kronisk trötthet? Vet du vad symtomen är? Kroniskt trötthetssyndrom kännetecknas av extrem fysisk och mental trötthet som inte förbättras med vila eller när du får tillräckligt timmars sömn. Ett annat problem med denna typ av utmattning är att blir det värre när du utför fysisk aktivitet av något slag.
Graviditet efter 35 års ålder

Graviditet efter 35 års ålder

Förfödda över 35 år har ökad risk för komplikationer vid förlossning. Därför är det förståeligt att det finns fler kejsarsnitt efter 35 års ålder Trots att kvinnor som har barn efter 35 års ålder brukar inte ha problem, Det finns fortfarande en ökad risk som kan skada både mor och barn. Det är därför mycket viktigt att bedöma riskerna med graviditet efter 35 års ålder.
Dolda användningar av bananskal

Dolda användningar av bananskal

Om vi ??visste om alla egenskaper som är skal av frukt och grönsaker vi äter, vi skulle aldrig kasta något av det! Vissa är ätbara och andra vi kan bara kasta ut. Denna artikel kommer att förklara några av de otroliga användningsområdena för banansamtal. Du kommer att tänka två gånger innan du någonsin kastar banan igen.
Tillbaka spasmer: Betydelse och naturlig behandling

Tillbaka spasmer: Betydelse och naturlig behandling

Det finns fortfarande fler av oss som kämpar med backbones. Den främsta orsaken till detta är bland annat ett stillasittande liv. Vi spenderar timmar framför datorn, vi stressar och har emotionella problem. Här talar vi om varför vi får spasmerna och vi kommer att ta hand om enkla och effektiva behandlingsmetoder som du enkelt kan göra hemma .
8 Symptom kvinnor inte bör ignorera

8 Symptom kvinnor inte bör ignorera

Har du hört talas om att kvinnor inte bör ignorera för att upptäcka allvarliga sjukdomar? Medan alla blir sjuka då är det vissa sjukdomar som bara påverkar kvinnor . Dessa sjukdomar kan avsevärt påverka kvinnors livskvalitet Tyvärr mest oroande att många av dessa sjukdomar har symtomen ofta förväxlas med milda förhållanden .
10 öVerraskande fakta om vår kropp

10 öVerraskande fakta om vår kropp

Syftet med denna blogg är att ha en plats där man kan diskutera hur man bäst tar hand om din hälsa, ge goda råd för allmänna välbefinnandet och ger tips på enkla behandlingar du kan göra hemma för att förbättra sin skönhet . Vi älskar att lära oss nya tips och tricks, och idag vill vi berätta om några överraskande fakta om vår kropp.
8 Mode misstag att undvika när du väljer kläder

8 Mode misstag att undvika när du väljer kläder

De flesta kvinnor ser bra ut på alla områden, särskilt när det gäller kläder. Vi har kläder för varje tillfälle, och tillsammans med att hitta den perfekta outfiten är vi också intresserade av att uttrycka oss själva i vår egen stil. Problemet är att vi inte alltid välja de bästa kläderna för våra kroppar, och sedan märker vi att vi plötsligt ser tyngre än vi egentligen är.
Till användningen av mobiltelefoner påverka din hälsa

Till användningen av mobiltelefoner påverka din hälsa

Det är svårt att föreställa sig livet utan mobiltelefoner. När du är i bilen, kanske du frågar hur människor fick runt tills de hade GPS, eller hur människor levde utan omedelbar kommunikation. Du behöver inte en bokhylla för uppslagsverk längre eftersom du nu har mer information om mobiltelefonen än någonsin tidigare.
Ge liv åt din vagusnerven, och få en bättre hälsa

Ge liv åt din vagusnerven, och få en bättre hälsa

Människor har tolv par nerver börjar i hjärna . Bland dessa nerver är den tionde definitivt den mest intressanta och kraftfulla: vagusnerven. Det ingår i det parasympatiska nervsystemet och har ett mycket intressant jobb. Det är det som hjälper dig att slappna av, för att uppnå ett tillstånd av lugn för att bekämpa stress och ångest, och att du njuter av en känsla av avslappning som är avgörande för en bättre livskvalitet.
Miljö luftrenare gjorda av gelatin

Miljö luftrenare gjorda av gelatin

Hur ditt hem luktar är en av de saker du förmodligen orolig när det är dags för rengöring. Alla älskar en vacker doft runt huset, från sovrum till vardagsrummet. Problemet med kemiska luftfräschare du köper i affären är att de inte är mycket bra för din hälsa eller miljö. Även om de kan vara billig och komma med alla typer av dofter, har det visat sig att deras daglig användning kan vara ganska skadligt Lyckligtvis finns det några naturliga alternativ som hjälper dig att deodorize ditt hem utan att orsaka oönskade biverkningar, och för en mycket rimlig summa pengar.
[pagination/]