Intressant 2020

Kategori: Intressant 2020

6 Föga kända effekter ångest har på kroppen

6 Föga kända effekter ångest har på kroppen

Enstaka ångest, det slag som varar i några timmar eller dagar på grund av ett problem eller en kortsiktig, stress utmaning, har inga allvarliga konsekvenser för din kropp. Men när ångest förblir där över tid och inte tas om hand, har en psykologisk effekt som sätter ett märke på din hälsa på ett sätt som du kanske inte vara medveten om.
Fördelarna med gurkmeja mot dessa sju droger

Fördelarna med gurkmeja mot dessa sju droger

Fördelarna med gurkmeja kan vara mycket positivt vid behandling av olika sjukdomar. Du bör dock alltid använda det på recept från din läkare och ska aldrig användas för att ersätta medicinsk behandling. För att lindra symtomen från hundratals förhållanden, har det blivit många läkemedel som också kan köpas utan recept.
Ta reda på vad din mage typ att säga om dig

Ta reda på vad din mage typ att säga om dig

Ingen kan förneka att det finns olika typer av magi. Det är magarna bildas eftersom du äter för mycket fet mat, de som uppstår på grund av svullnad eller vätskeretention, och även de som bildas som ett resultat av en förlossning. Var och en av dem behöver ett annat sätt att få dem i form. I den här artikeln kommer vi att berätta mer om detta ämne.
9 Livsmedel du bör inte ha i frysen

9 Livsmedel du bör inte ha i frysen

För att lagra mat är riktigt en av de viktigaste knep för att spara pengar och minska matsvinnet vår. Denna process kan utföras på en mängd olika sätt, i synnerhet genom att utnyttja de låga temperaturer kylskåp ger. I den här enheten, du bevara matrester och även förlänga livslängden på den mat du köper i livsmedelsbutiker och marknader.
5 Myter om psykopatisk personlighet

5 Myter om psykopatisk personlighet

Inte allt du kanske har hört, läs eller se om den psykopatiska personligheten är sant. Idag vill vi förklara 5 myter som människor tycker är sanna, men det är egentligen bara fiktion. Psykiska sjukdomar såsom bipolär, depression eller anorexi behandlas ofta lätt. " Du är så bipolär " eller " du är så tunn, du anorektisk " är vanliga fraser.
Tecken på en överarbetad levern

Tecken på en överarbetad levern

Vi hör att folk talar om levern, eftersom många hälsoproblem är kopplade till denna kropp, antingen direkt eller indirekt. Varför är det? Det beror på att levern är ofta utsatta för dålig kost, föroreningar, stress, negativa känslor, etc. I denna artikel kommer vi att hjälpa dig att avgöra om du lider av en överarbetad lever genom att ta en titt på några lätt igenkännbara tecken och symtom.
Vad är dyslexi? Läs om symptom och behandlingar

Vad är dyslexi? Läs om symptom och behandlingar

Vad är dyslexi? Dyslexi , eller dyslexi, klassificeras som läsnings- eller skrivförlust. Det kännetecknas av problem med precision och fluiditet när man känner igen ord, vilket gör det svårt att stava. Med andra ord har personer med dyslexi svårt att läsa och uttala ord som de ser skrivna. Denna sjukdom åtföljs vanligen av problem med skrift och problem med matematisk resonemang.
Jod: En viktig mineral

Jod: En viktig mineral

Din kropp har ett grundläggande behov av jod. Faktum är att flera studier visar att detta är det mineral som de flesta saknar världen över. Din kropp kan inte göra jod själv och du är därför beroende av tillgång genom din kost. En nackdel med jod är att den endast finns i mindre mängder i vanlig mat.
Vad är hypotyroidism? Allt du behöver veta

Vad är hypotyroidism? Allt du behöver veta

Vad är hypotyroidism? Hypotyreoidism är en endokrin systemisk sjukdom. Termen "hypothyroidism" beskriver uppsättningen kliniska tecken som leder till minskad sköldkörtelhormonaktivitet i vävnaden. I den här artikeln tar vi en titt på de biologiska orsakerna till detta tillstånd. Funktionen hos hypotalamus-hypofys-sköldkörtel-axeln TSH (tyreotropin, ett tyroidstimulerande hormon) produceras i den främre hypofysen efter den mottager den hypotalamiska hormonet TRH (tyrotropinfrisättande hormon).
För att tvätta pesticider från frukt och grönsaker

För att tvätta pesticider från frukt och grönsaker

Om du inte har en trädgård hemma eller köpa all mat från torghandel, har tyvärr kommit i kontakt med Flera typer av kemikalier genom frukt och grönsaker. Bekämpningsmedel i kombination med vax och polermedel kan göra färskvaror ser nästan konstgjord ut. I dagens artikel kommer att berätta hur man tvättar dessa ämnen i frukt och grönsaker innan du äter dem.
[pagination/]