Intressant 2019

Kategori: Intressant 2019

17 Alternativa användningsområden för nagellack

17 Alternativa användningsområden för nagellack

Historiska data visar att nagellack uppfanns 1924 som en färgad lack . Sedan dess har det förändrats till en trend av feminin skönhet. Idag görs bättre bättre formler. Det finns fortfarande fler typer att välja mellan när det gäller manikyr. Men många vet inte att denna skönhetsprodukt också har många alternativa användningsområden som kan vara mycket användbara i hemmet.
Lära sig att förebygga nagelsvamp

Lära sig att förebygga nagelsvamp

Det kan tyckas uppenbart, men bra hygien och bra skor är avgörande för att förhindra nagelbett och sprida den. Fötterna måste också hållas torra större delen av tiden. Nails, även känd som onycomycosis , är ett mycket vanligt tillstånd som påverkar tånaglarna. Nail spikes orsakas av mikroskopiska parasiter som tenderar att sprida sig i heta och fuktiga områden.
Symtom på blodproppar i benen

Symtom på blodproppar i benen

Många kvinnor lider av åderbråck i benen. Detta är ett tillstånd som inte bara är skadligt, men som också kan vara farligt. Öppna nötter får inte ignoreras. Oavsett om de är stora eller små, är det viktigt att hålla dem under kontroll och uppföljning med läkaren. Om vi ??inte titta på, kan de utvecklas till koagulering Du har förmodligen redan vet att åderbråck är resultatet av dålig cirkulation.
Fakta polyper i tjocktarmen

Fakta polyper i tjocktarmen

Du har säkert hört talas om tjocktarmspolyper , eller kanske du har upplevt själv, eller känner någon som har haft det. Din första fråga är sannolikt: Är de farliga? Även tjocktarmspolyper är oftast godartade, bör de inte ignoreras; de kan visa sig vara maligna. Koloskopi krävs för att detektera och ta bort dessa polyper.
Lära sig att göra ljus med potatis

Lära sig att göra ljus med potatis

Om du gillade vetenskap lektioner när du gick i skolan, då detta lilla experiment för dig. Allt du behöver är en potatis. När du lägger till några enkla material som du kan hitta i en järnaffär, denna stärkelse är ett batteri som skapar en del av den nya generationen av ekologiska hus. Haim Rabinowitch från Hebrew University of Jerusalem, Israel, har arbetat i flera år för att skapa en enhet som kan extrahera energi som lagras i potatis.
Tänker du att kasta kläder med fettfläck? Prova dessa knep!

Tänker du att kasta kläder med fettfläck? Prova dessa knep!

Fettfläckar som klibbar kläderna är det svåraste att bli av med tvättprocessen. De behöver vanligtvis ljus genom tygerna och är mycket resistenta mot vanliga rengöringsprodukter. Generellt finns det flera produkter som behövs för att bli av med dessa fläckar samtidigt som tyget behåller sin färg. Problemet med många av de produkter som säljs på marknaden är att de är för aggressiva och kan skada miljön och din hälsa.
Några suck betyder mer än någon kyss

Några suck betyder mer än någon kyss

Det sägs att att sucka är svaret på vad som finns kvar i luften, inklusive alla de som håller mer kärlek än någon kyss. Vad är sanningen i det här fallet bakom dessa idylliska uttryck? Det är konstigt hur emotionsvärlden, inklusive litteratur och populärpsykologi, skapat en bild av sucking som något mycket romantiskt.
Kan anemi påverka dina känslor?

Kan anemi påverka dina känslor?

När du är sjuk kan dina symtom påverka ditt humör och hur du interagerar med människor runt dig. En sjukdom påverkar dig inte bara på en fysisk nivå men också på en känslomässig nivå. När det gäller anemi finns det psykologiska konsekvenser som kan förändra ditt dagliga liv. Idag vill vi titta på dem i den här artikeln.
7 Tecken på dålig cirkulation ofta ignoreras

7 Tecken på dålig cirkulation ofta ignoreras

Dålig cirkulation påverkar stora delar av befolkningen. Så mycket att när människor når 60, är ??problemet så dåligt att nästan 80% av denna åldersgrupp måste leva med detta irriterande problem. Tänk på att din kropp är ett mycket komplext men perfekt nätverk av vägar och motorvägar, som består av vener och artärer .
10 öVerraskande fakta om vår kropp

10 öVerraskande fakta om vår kropp

Syftet med denna blogg är att ha en plats där man kan diskutera hur man bäst tar hand om din hälsa, ge goda råd för allmänna välbefinnandet och ger tips på enkla behandlingar du kan göra hemma för att förbättra sin skönhet . Vi älskar att lära oss nya tips och tricks, och idag vill vi berätta om några överraskande fakta om vår kropp.
[pagination/]