11 öVerraskande användningsområden för den berömda Vicks VapoRub

Vicks Vapoub är en produkt som är mycket populär i många länder. Detta måste antingen köpas på apotek i Sverige eller beställas på nätet, då är det inte tillgängligt i norska butiker.

Detta är en produkt som främst används för att lindra hosta och täppt näsa, men sanningen är att den har fler användningsområden än du tror. , som ger en mängd olika tillämpningar.

I denna artikel kommer vi att visa dig några andra bra användningsområden för Vicks Vapoub att du kommer säkert att hitta intressant.

1. Det är ett insektsmedel

 Du behöver bara låta flaskan stå öppen och du ser att effekten är omedelbar. Myggor och flugor automatiskt flytta bort. Om du inte har myggmedel hemma, var inte rädd eftersom Vicks Vapoub kommer att vara lika effektiva.

2. Det lindrar huvudvärk

Tack vare  i det, kan det minska trycket och minska huvudvärk. 

3. Det är en bra peeling

Det bästa man kan göra är att gnida denna produkt på hälarna och sedan lägga på dina strumpor innan du går till sängs. ästa dag, tvätta dem med kallt vatten och exfoliera dem med en pimpsten.

, och du kommer att se resultat.

4. Det kommer att hjälpa dig att tona magen

är du försöker tona magen, blanda en matsked krossad kamfer, en matsked av alkohol, med bakpulver och en halv flaska Vicks Vapoub. Innan du gör magövningar, din täcka magen eller det område som du vill behandla.

Sedan linda området med plastfolie. Låt blandningen under några minuter, och sedan fortsätta för att avlägsna den med rikligt med vatten. Om du gör detta två till tre gånger i veckan, kommer du att märka skillnaden mycket snart, 

5. Det kan hjälpa till att stoppa ditt husdjur från att komma i närheten av möbler

Om detta händer ofta, kan du stoppa det snabbt och enkelt. 

Det är effektivt eftersom både hundar och katter hatar lukten, och sedan kan du se till att ditt husdjur inte närmar sig möbler.

6. Det minskar bristningar

 För att göra detta måste du smeta den direkt på irriterande hudmerkene, och på bara femton dagar de kommer att ha minskat avsevärt.

7. Det är bra mot nagelsvamp

 bara tillämpa den på de drabbade naglarna och sätta på dina strumpor.ästa dag, tvätta och skära dina naglar. Upprepa dessa steg tills du ser en förbättring.

8. Det minskar blåmärken

Om du har blåmärken kan du minska dem med Vapoub. De kommer att försvinna mycket snabbare.

9. Det lindrar öronvärk

Du kan lindra öronvärk genom att gnugga lite Vapoub på några bomullspinne och applicera den på örat. Låt det dra in och upprepa processen tills du går till en läkare eftersom 

10. Det minskar akne

 pplicera flöjterna och du kommer se en ganska snabb förbättring.

För att få mer effekt är det bäst att använda det innan du går.

11. Det är perfekt för att lindra muskler och ryggsmärta.

Denna salva är perfekt för avslappnande muskler. För att göra detta måste du massera det drabbade området tills du börjar känna lättnad.

Innan du gör något av detta, se till att du inte har någon allergisk reaktion på denna produkt. För att göra detta, applicera huden något och se om det finns en stark brännande känsla eller rodnad, etc. nvänd det inte om det händer.

Lär dig att skapa din egen hemlagad Vapoub

Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar