14 Användningsområden för tandkräm

Visste du att du kan  i mer än att borsta tänderna? I denna artikel kommer vi att berätta om några överraskande användningsområden för din tandkräm.

Hårgel

 Detta är inte något du bör göra varje dag, men om du har slut på hårgelé, kan du använda lite tandkräm din.

engöring tangentbordet på datorn och mobilskärmen

Torka av tangentbordet med en mjuk trasa med lite tandkräm och vatten. är nycklarna har torkat tar du bort tandkrämen med en fuktig trasa. är det gäller telefoner är tandkrämen användbar för att rengöra skärmen och få de små reporna att försvinna.

Tvättglas

Speglar, badrumsdörrar och fönster tyvärr tenderar att bli smutsiga snabbt. engör dem med en svamp och tandkräm. Låt det ta ett tag innan du tvättar det.

Insektsbett

 pplicera lite på det drabbade området. ffekten blir bättre om du låter det fungera över natten.

stark lukt

 och andra kulinariska produkter kan lämna en obehaglig lukt på händerna. Det kan till och med hända att vissa typer av frukter och grönsaker gör. Smör tandkräm på händerna och fingrarna och lämna det en stund innan du tvättar den.

Spot emover

Vissa fläckar är helt omöjliga att bli av med. Du kan försöka applicera lite tandkräm på fläcken innan du skrubbar den.

Pimples

 pplicera lite tandkräm på visp varje kväll. Detta gör att  torkar ut snabbare. Du kan också använda den här metoden under dagtid. pplicera lite av tandkrämen på piska och över en bit tejp.

Fläckar av hårfärg

Om du har  ditt hem och du fick lite färg på ett plagg eller dig själv, tillämpa lite tandkräm på fläckar, då blir det lätt att få bort dem.

För att undvika fläckar på dig nästa gång, ta en del av din tandkräm i öronen, pannan och nacken. Om du har långt hår, kan du applicera lite på axlarna och tillbaka också.  bara ett tunt lager i de områden vi nämnde.

Skinnande naglar

Din tandkräm fungerar också till  med en tandborste.

Vond lukt från tågflaskor

Med tiden kan flaskflaskor orsaka störande lukt.Tvätta dem bra med en pensel och tandkräm. Skruva dem ordentligt innan du tvättar tandkrämen. Du kan också använda den här metoden på kökspottar och termos, eller till och med på tomma burkar för grädde eller schampo.

Polering Silver Smycken

Lägg dina smycken med en kvast och tandkräm. Sprid tandkrämen på smycken och lämna den på över natten. ästa dag kan du torka den med en fuktig trasa.

engör skor

Om dina skor är gjorda av gummi kan du skrubba dem med en pensel och tandkräm för att avlägsna smuts.  eftersom de nästan alltid är väldigt smutsiga. Här har du stor fördel eftersom du inte behöver tvätta dem och vänta på att de ska torka. nvänd bara tandkräm och det är allt du behöver.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar