5 Egenskaper som definierar en stark personlighet: Har du dem?

Ofta kan en stark personlighet orsaka spänning eller obehag. Ibland ser vi människor med en stark personlighet som inte kan bestämma saker. Vi tycker att de är människor som ibland själviska eller som bara söker efter egna intressen och som inte accepterar visioner, idéer eller förslag från andra.

Ingenting är längre från verkligheten.

Det är sant att när det gäller personlighet

det finns alltid många nyanser när det gäller att märka någon som "uteslutande" inåtvänd, utåtriktad, beroende och oberoende, intuitiv, etc. 

I psykologi är denna typ av profil känd som en "fjädrande personlighet".är förmågan att förbli flytande trots motgången. edan kommer vi att förklara 5 funktioner som hjälper dig att förstå vad det innebär att vara en stark person. Känner du igen dig själv?

1. n stark personlighet gillar inte ursäkter.

n person med en stark personlighet har ett mycket speciellt sätt: hon har lärt sig av sina misstag och framgångar.

 Detta förklarar varför hon

gillar inte halvt sanningar eller halvljudare alls, inte heller ursäkta eller personer som inte gör något annat än att skjuta upp. För en person med en stark personlighet får dessa åtgärder henne att slösa tid. De är hinder, liksom sätt att minska intentioner och mål.

I sin värld

måste man göra det som måste göras. Vad man ser som ett mål i horisonten är en motivation att kämpa för. Så, någon som fyller henne varje dag med ursäkter och falska skäl är något hon tycker mycket obehagligt. 2. De är försiktiga när de låter andra vara en del av deras liv

Om det är något som definierar en person med en stark personlighet, är det hennes

förmåga att ha kontroll för att upptäcka sina inneboende drivkrafter.

Hon vet vad hon vill och vad hon inte vill ha. Den lektionen har kommit till henne, för en gång i det förgångna har någon misslyckats, hon blev desillusionerad eller hon blev svek. Men långt från att vara stängd för sig själv eller vara kall eller misstänksam, är hon öppen för andra, men hon tvekar inte att använda ett mycket lämpligt mentalt filter.

Hon kommer inte att låta någon i hennes liv som stör henne eller stör hennes inre fred.

3. Hon gillar inte okänsliga, själviska eller pretentiösa människor.

I motsats till vad många tror är en person med en stark och fjädrande profil känslig och väldigt ödmjuk.

Detta beror på att hon uppskattar viktiga saker som inte slösar bort tid och ger en känsla av välbefinnande: god vänskap, människor som brinner med ljus och inte stormar, kärleksfulla, engagerade partners som delar sina värderingar ...

Därför 

eller som inte vet hur man värderar de enklaste sakerna i livet: saker som inte kan köpas som vi alla får genom att leva i respekt och lycka

4. De har lärt sig av rädsla och svårigheter. n av de egenskaper som definierar starka människor är en tydlig psykologisk motståndskraft. Som vi redan vet är få ord lika relevanta för personlig tillväxt som resiliens 

lyckats övervinna motgång och känslomässig smärta.

Inte bara det, men också förmågan att lära av dessa erfarenheter. Således har någon med en stark personlighet kunnat lära sig av rädsla för att korsa gränsen för att nå sina mål.

Dessutom ger allt viktigt lärande henne större psykologiska verktyg så att hon kan röra sig utan rädsla och vara mottaglig för vad livet ger, men hon vet väldigt bra vad hon inte vill acceptera. 5. De behöver inte gilla alla

Som vi nämnde i början försöker en person med en stark personlighet inte alltid att tillfredsställa alla. Istället vet hon vad hon vill och slösa inte tid med människor som inte är värda det.

Lite i taget har hon lärt sig att få saker ger så mycket frustration och lidande som önskar att behaga alla och söka godkännande från alla.

Det är inte användbart, det är inte logiskt och det är ohälsosamt.

Således tar en person med en fjädrande personlighet ett tillvägagångssätt att

inte oroa sig om någon inte accepterar henne för vem hon är. Hon vet att de som är vid hennes sida är de som verkligen är värda det, de som förtjänar att gå hand i hand med henne på hennes sätt att leva och erkänna värdet av hennes äkthet.

Sammantaget kommer mer än en av dessa egenskaper förmodligen att vara bekant. Kanske har vi alla lärt oss att vara starka på vår egen väg, eller snart vill.

Vi är alla på väg att utveckla en stark personlighet. 

© wikiHow. com

Formen på ditt ansikte och din personlighet Även om det är sant att vi lärs att inte döma genom utseende, kan ansiktets form faktiskt avslöja fler personlighetsdrag. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar