5 Meningar att upprepa i svåra tider

 och vad som är värre är att du vanligtvis är oförberedd att träffa dem.

Förtryck kan ta många former. Ibland är det inte ens det bästa supportnätverket eller att ha läst alla självhjälpsböcker i världen nog.

Mörka tider kräver först och främst korrekta förberedelser, där du kan räkna med dina egna resurser, din  och ditt emotionella ledarskap.

Även om du kanske har hört att "motgångar är det förbereder vanliga människor att nå extraordinära destinationer" , är det i själva verket så att alla någon någonsin vill är att helt enkelt "känsla mår bra, mår bättre "

Livet tar dig till extraordinära destinationer när det är klart, men när du är i trubbel, 

1. Jag har rätt att gråta, men jag vill också le igen.

n känslomässig frisättning är viktig för att komma igenom ett argument, ett misslyckande, ett misstag, en motgång. Håll aldrig tårarna tillbaka eller känn dig dumma eftersom du känner dig deprimerad eller brist på styrka.

Kom ihåg att  Det borde definitivt inte vara permanent.

Utforska 

gråta och frisättning av dina sorger har en mycket tydligt syfte: att hjälpa dig att acceptera vad som hände och gå vidare, för att främja förändring. Du förtjänar att le igen.

2. Personen som vill hjälpa mig mest i svåra tider är mig själv.

Du kanske har underbara vänner, en bra partner och en kärleksfull familj som bryr sig om dig. Det är bra, men den person som klarar av svåra tider är själv.

Utan vilja, energi eller , är det extremt svårt att fly från det mörka rummet som du befinner dig i. Lyssna på dem omkring dig, låt dem hjälpa dig, men du måste sätta växlar rörelse för att gå vidare.

3. Jag kan inte kontrollera min situation, precis som jag väljer att konfrontera den på

Det finns vissa saker som inte kan undvikas: en förlust, en sjukdom, en  trots alla ansträngningar ...

  • Ingen kan kontrollera dessa komplicerade omständigheter som ditt liv ibland ger dig. Istället är du dock ansvarig för dina tankar.
  • tt säga "jag kan inte" kommer att immobilisera dig fullständigt och ge andra negativa känslor. tt säga "Jag kan få igenom det här", å andra sidan, kommer helt och hållet att förändra dig och ge dig förnyad styrka.

Det är värt att komma ihåg detta.

4. Livet lever utanför rädslan

Vi har pratat mycket om din komfortzon på den här sidan. Det är det osynliga rummet där allt inom det är säkert, bekant och kontrollerbart.

I tider av motgång kan du känna som om motgångar har korsat denna gräns och fängslade dig med sina långa fingrar. Den lugn du en gång tog för givet har börjat kollapsa.

Du måste fly från rädsla och ta ett steg utanför denna linje.

  • Om du är rädd för att tänka på vad som händer med dig efter din förlust, gå till andra sidan. Först att acceptera det som hände, och kom ihåg att livet måste fortsätta - och  Kom igång.
  • Om du känner dig hotad eller du är rädd för att vara , rationalisera dessa rädslor genom att komma ihåg den tidigare frasen och säga att du är din egen bästa hjälp. Låt ditt hjärta ge dig styrka.

5. Jag behöver växa frid och inre balans varje dag.

Du tar hand om din kost och vikt, och du går till din läkare för rutinkontroll. Du tar hand om dig själv varje dag, och det är ingen tvekan om att du är trött när du äntligen går och lägger dig.

u frågar du dig själv, 

Detta är en typ av uppgift som också kan utföras varje dag. 

är du fokuserar på alla dina ansträngningar för att ackumulera eller förvärva "saker", förlorar du känslan av det som är sant i livet: din lycka och integritet.

  • är svåra tider kommer, måste du vara beredd och det finns inget bättre sätt att göra detta än att odla din inre fred varje dag så att du förstärker självkänsla och förståelse för dig själv.
  • Först och främst vet du att livet flyter som en flod som ständigt förändras. Oavsett om du gillar det eller inte, måste du vara en del av denna flytande rörelse.

Lär dig om 

tt avsluta: ftersom ingen vet när dessa svåra tider kommer att testa oss, 

lla som vill se en regnbåge måste vara villiga att motstå en storm.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar