5 Tecken på att dina ögon är dåliga

Ögonen är viktiga organ för allas dagliga funktion.

De är inte vitala organ, och många utan sinnessinne lever normala liv. Men  på en regelbunden basis.

Vi betonar detta eftersom någon med fullständig blindhet har blivit vana vid att inte använda denna mening lite i taget. Det här är annorlunda för dem som har fräscha ögon, eller åtminstone de som fortfarande kan se.

Generellt sett är det som människor med synvärdigheterna mest förtjänar att upprätthålla bästa möjliga förutsättningar.

, som tillsätts av tekniska apparater.

Dessa är ansvariga för att generera påkänning på ögonen. är tiden går, kan bildskärmar orsaka synliga problem.

Men det här är inte allt. Dessa otroliga organ ger också utrymme för 

På grund av detta borde de inte försummas. aserat på vad vi just har sett kommer vi att gå igenom några vägledande tecken på att något har gått fel med ögonen.

1. Misty yes

Det finns många människor som brukar se något slags moln över deras syn. Detta möjliggör optimal vision och observation.

nligt ögonlocken är ett vanligt symptom baserat på att ögat störs. Som om någon slags smuts placerades i ögat.

Detta tecken indikerar att du kan drabbas av grå starr.  Men människor i alla åldrar kan lida av denna sjukdom.

2. Gula ögon

Gula ögon är inte vanliga inom irisområdet (det område där vi ser ögondroppar. runa ögon är en av de vanligaste), även om de tenderar att existera.

är det gäller indikativa tecken på hälsoproblem är , som förblir vit mest av tiden.

n sådan färg indikerar ett . Typiskt innebär detta att det finns ett överskott av bilirubin i kroppen, som är producerad av 

3. Se stjärnor

är du gör ett snabbt drag, som att gå upp snabbt från din säng, gör den plötsliga förändringen i blodcirkulationen dig yr och får dig att se stjärnor i dina ögon. Det här är en händelse som du bara kan se.

Även om detta är ett sätt att titta på dessa irriterande ljus, är det en annan inflytelserik faktor i deras utseende. tt se stjärnor kan signalera synproblem, 

Symptomen på dessa sjukdomar börjar synas huvudsakligen genom att se stjärnor på ett oförutsägbart sätt. Detta indikerar en separation av näthinnan från resten av ögat.

4. vtagande ögonlocket

 och näringsförlust i huden, särskilt i ansiktet, är mycket vanligt för äldre. Detta sker vanligtvis långsamt under åren och beror på föroreningar och andra liknande faktorer.

, även om detta symptom också uppträder när det finns problem med ögonen.

n sjukdom som kallas "ptosis" består av en oregelbunden synkronisering av ögonlocken utan hänsyn till åldern hos en person.

Det finns andra påverkande faktorer med detta problem. Till exempel är oregelbundenheter närvarande i immunsystemet eller en tumör i hjärnan.

5. Oregelbunden syn

Det är möjligt att denna karaktär beror på trötthet ackumulerats av överdriven användning av eller exponering för enheter med överdriven ljusstyrka , såsom mobiltelefoner och datorskärmar.

Men oegentligheter i sikte föreslår också andra, mer störande typer av problem än vad man kan tänka sig.

I allmänna termer, om synen är i allmänhet normalt, men från ett ögonblick till nästa blir grumlade och orsakar perifer synförlust, indikerar detta inflammation i ögonen.

I mer allvarliga fall är det möjligt att helt förlora syn i flera minuter. Detta indikerar  problem.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar