5 Knep för att vika kläder och få mer utrymme i din garderob

För att få mer utrymme i din garderob eller garderob och använda utrymmet mycket bättre, är det viktigt att veta hur man viker dina kläder på rätt sätt.

Problemet börjar när vi samlar kläder som vi inte använder. är allt blir oorganiserad, vilket gör det svårt att upprätthålla 

Idag vill vi rekommendera en lista med idéer och tips, så ditt jobb att ha ordning i din garderob blir lättare för dig. På så sätt kan du klä dina kläder ordentligt och få mer utrymme i din garderob.

Tips för att organisera och få mer utrymme i din garderob

1. Kavla upp dina skjortor

I stället för att vika dem i rektanglar, om du kastar dina skjortor, kommer du att 

Kom ihåg att det här klädet i allmänhet inte blir lockigt.

2. Häng halsduk eller sjal på hängare

Genom att göra det här sättet, hittar du dem enklare och de upptar mindre utrymme. är allt kommer omkring är halsduk och sjal ofta fina och känsliga.

 så det är lättare att hitta det du söker!

Upptäck: 

3. är du sätter ihop sängkläder, lägg alla bitar av en uppsättning i ett av kudden

Det är klokt eftersom det ser väldigt snyggt ut.

På så sätt ser du till att allt finns på plats för varje uppsättning sängkläder.

4. nvänd små lådor för att organisera underkläder.

Dessutom kan du också få arrangörer. På detta sätt skiljer du uppsättningarna och undviker att spendera tid varje dag och letar efter en viss bh eller underkläder.

Du kan också dra nytta av dem genom att ha strumpor eller strumpbyxor i ett av rummen. Det är fantastiskt att göra ditt liv lite enklare!

5. Köp en garderob med flera rum

 och minskar spänningen varje dag när man måste vika 

fter alla, som gillar att öppna garderoben och hitta en hemsk massa kläder, skor, tillbehör och andra röriga saker? Detta kan öka din och göra det ännu svårare att hitta vad du behöver. Dessutom är det slöseri med tid och energi.

tt hålla ett organiserat skåp kräver planering och strategi.

Du måste skapa goda vanor och behålla ordern så att vikning och klädesplagg är ett effektivt jobb, ndra idéer för mer garderobsutrymme

Ta bort kläder och föremål som du inte använder

 • bli av skor, accessoarer och andra objekt som tar upp utrymme, men du behöver inte längre.tt donera dem är en bra idé och du får mycket mer utrymme i garderoben. Installera hyllor kan öka utrymmet
 • för tillbehör eller skor. Det kan göra det enklare att behålla ordern, och det blir mycket snabbare och lättare att hitta. nvänd krokar och hängare:
 • är du hänger kläder, tar de mindre utrymme än vid vikning. 

 • Du kan också placera dem i lådor under sängen. är du tar ut skorna från garderoben sparar du mer utrymme, blir mer organiserad och lättare att hitta. Placera påsar och resväskor på de övre hyllorna.
 • höga klackar Lägg bara säsongens kläder i garderoben:
 • Håll de andra i lådor och håll dem stängda. På så sätt undviker du att ta upp utrymme med kläder som du inte använder. Missa inte:

20 kreativa idéer för att organisera dina skor 

Det är viktigt att ägna din tid och ha en grundläggande organisationsnivå. Du kommer märka att

-insatsen inte är så stor och belöningen är enorm. Tänk bara att när du vill hitta ett plagg, hittar du det enkelt och du kommer inte leta efter det i timmar och röra genom hela garderoben utan framgång.

Men

Glöm inte att några kläder är mer känsliga eller behöver särskild vård. Om de snabbt blir lockiga eller förblir krullade, är det en stor chans att de inte ser bra ut senare. De sträcker sig, deformeras, bär en

smaklig lukt Följande tips kommer att ta hand om din kläder och plånbok, samt spara tid och utrymme.

tt ha allt organiserade och på plats gör ditt liv enklare,

 8 modefel du bör undvika när du väljer kläder

Även om du gillar att vara modern och hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna, var du medveten om vilka stilar som är bäst på dig för att undvika vanliga misstag när det är dags att klä sig Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar