6 Roliga trick som gör livet lite enklare

Vi vill visa dig några fantastiska och  De är så ursprungliga och du kommer älska att göra det med barnen. Är du redo? Hitta papper och penna och anteckningar på väg!

1. Var är mina nycklar? Och vilka är för garaget?

Du har förmodligen gamla tennisbollar i ditt hus som du inte längre använder. Om så är fallet, har du två alternativ: du kan antingen ge dem till din hund att leka med, eller så kan du skapa en iögonfallande trailer för de saker som vi alltid hamna förlora, från nycklar, pennor och mobilladdare kvittot du behöver behålla. Ja, för nästan allt!

Vad behöver du?

  • Två gamla tennisbollar
  • 2 spik
  • Saxar

Hur kan jag göra om min tennis till "hängare"?

  • Det är väldigt enkelt. Det första att göra är att . Det är nästan som en mun, men också en öppning där du kan sätta saker inuti.
  • Ta en spik och lägg den i bollen och spik sedan på väggen för att försäkra dig om att den är säker. Och där har du din hängning! Om du vill kan du måla några vänliga ögon på den. Se foto för detaljer.

Hur kan jag känna skillnaden mellan en nyckel och en annan?

yckeln till dörren, till verandan, till garaget. Hur kan du se skillnaden? Det är mycket enkelt - allt du behöver göra är att . Varje nyckel ska ha sin färg och på så sätt kan du identifiera dem omedelbart.

2. Jag har ingen vin samlare!

Du har en mycket speciell middag, allt är förberett och klart och det är dags att öppna en flaska vin ... och du inser att du inte har en korkskruv! Var inte panik - du kan fortfarande spara din middag. Kanske är det här hemlagade tricket något sensationellt, men vi kan försäkra dig om att det är ganska effektivt.

Du behöver bara  och ta sedan bort den med en tång eller med en liten hammare som visas. Vinflaskan öppnas om två sekunder!

3. Den irriterande vätskan i soptunnan

Detta har sannolikt hänt dig mer än en gång. Du går för att ta bort papperskorgen och när du tar bort den börjar den läcka illaluktande vätska från mat och andra saker i påsen. Lösningen? Mycket enkelt. Varje gång du lägger en ny väska i papperskorgen kan du lägga till  längst ner på väskan. Detta är ett knep som aldrig misslyckas!

4. Vid målning

Hem har vi alltid något att måla: dessa lådor, denna stol, hundhuset, fönsterkarmarna. Det finns alltid något att göra! Och färgen är en uppgift som ofta är ganska plågsam och obekväma.

, så att du kan använda den för att avlägsna överskott färg från pensel så att du inte i onödan spill. Det är väldigt praktiskt!

5. Har jag låst huset? Ska jag gå tillbaka för att kontrollera det?

Detta har hänt med alla på något ställe. Vi lämnar huset och gå till jobbet, eller ännu värre: vi har gått på semester och har varit igång i flera timmar när vi plötsligt händer: 

Det finns få saker som kan göra oss mer stressade och desperata än en så plötslig panik som är relaterad till vårt kortsiktiga minne. Men du borde veta att problemet 

n effektiv knep för att undvika denna typ av situation är att bli mer medvetna om vad vi gör, och även att göra något ovanligt som kommer att hjälpa oss att komma ihåg det. tt exempel? är du låser dörren, . Senare om du osäker på om du låst dörren eller inte, kommer du ihåg att du var "dum nog att sjunga när du låste dörren." Denna teknik misslyckas aldrig!

6. Jag har förlorat en örhänge!

Har det här hänt dig en gång? Du är i badrummet och gör dig redo, du sätter på din favorit örhängen och inser plötsligt att baksidan av en av dem har fallit ner på golvet (eller det kan vara  som har fallit ner) . Vad kan du göra? Du börjar förtvivlan att se över golvet utan att kunna hitta det förlorade objektet.

Oroa dig inte - det finns ett mycket effektivt trick.  Stäng sedan dammsugaren och vakuum i det område där du förlorade objektet. Håll ett öga på vad som fäster vid nylonstrumpan. Om några sekunder hittar du det förlorade objektet.

Fungerar dessa tricks för dig? Vi uppmuntrar dig att prova dem.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar