6 Naturliga tips för att hålla flugorna borta

Flugor är obehagliga insekter som kan överföra sjukdomar till ytorna de kommer i kontakt med, inklusive mat. De finns i nästan alla delar av världen, med undantag för polerna och väldigt högt uppe. Lyckligtvis finns det några naturliga knep som kan hjälpa oss att stoppa husflugorna från att komma in i våra hem. I denna artikel delar vi några formler för att eliminera dem utan att använda kommersiella produkter som är fulla av gifter.

Väskor vatten

Ta bort plastpåsar fyllda med vatten kommer verkligen att hjälpa med stöta bort husflugor på ett naturligt sätt. llt du behöver göra är att fylla en klar plastpåse ¾ fylld med vatten och binda det med en knut för att hålla det ur läckage. Placera den utanför, nära fönster och dörrar.

Detta naturliga trick är så bra för att vattnet i påsen lyser solljuset som ett prisma. Det är den här optiska effekten som avstöter husets flugor.

minskar med vinäger flugor

Vinäger innehåller ättiksyra som aktiv ingrediens när sprutas på insekter, saktar ner dem och gör det lättare att komma till dem. Vi kommer att kombinera det med några andra ingredienser för att göra det mer effektivt vid dödande flugor. • Vatten
 • ensa förpackning band
 • 4 msk äppelcidervinäger
 • 1 msk flytande tvål
 • 1 plastflaska
 • Sax • Första nedskärningar Du är på toppen av flaskan vid nacken. Vänd sedan toppen när du bara klipper av och lägger den i flaskan som en tratt.
 • Fäst den med tejp och fyll i flaskan en femtedel med vatten. Tillsätt tvättmedel och ättika och skaka lite för att blanda väl.
 • De kommer att lockas till ättika och kommer att falla in och inte kunna gå ut.

romatiska örter

Vissa aromatiska örter har egenskaper som kan hjälpa oss att stoppa dessa ovälkomna gäster från att komma in i vårt hem. 

Du kan göra olika väskor med aromatiska växter som mint, timjan, rosmarin och kamfer. är du är redo, placera dem i områden nära fönster och dörrar.

Spice utrition

Även om nejlikor inte dödar flugor, kommer lukten att eliminera skadedjur. För detta trick, taggig cirka 20 till 30 hela kryddnejlikor i ett äpple eller något liknande och sätt in det i ett område där du vill ta bort husflugor. Det kommer inte bara att flyga bort, men det kommer också att fungera som en trevlig luftrenare för hemmabruk.

Honey Maize

Detta är en annan naturlig och effektiv metod för att hålla influensan borta från maten.

ndast blandad honungs- eller lönnsirap med majsmjöl.Sätt lite över en behållare och lägg den runt hemmet för att hålla den flamfri. 

Håll huset rent.

tt hålla huset rent är viktigt för att hålla flugorna i avlopp. Det är viktigt att ta en total rengöring av huset och att hålla den fri från rester som lockar flugor. nvänd en papperskorg med lock så att lukten inte lockar flugor.

är du har rengjort huset, torka av en trasa med ättika och gnugga den runt områden där flugorna gillar att ackumuleras. Torka det runt dörrar och fönster, till exempel. Du kan också använda ättika i en sprayflaska för att spruta runt huset.

ADVERT

Lägg till din kommentar