6 Tips för ett långt liv + ett hemligt recept!

 Sanningen är enkel; Det handlar om att upprätthålla goda vanor som håller vår kropp frisk. Vet du vad du äter varje dag? Gör du fysiska aktiviteter? Har du gott humör? Vet du vad är den hälsosammaste maten för din kropp? Om du ännu inte har frågat dig dessa frågor, och vad du kan äta regelbundet som ökar din livslängd.

Långtidsförslag

Hålla en hälsosam kost

n av de viktigaste tipsen för god hälsa och livslängd är att upprätthålla en hälsosam kost. Det är viktigt att öka intaget av mat som innehåller antioxidanter, frukter, grönsaker, helkorn och magert kött . Du bör kontrollera intaget av överflödiga kalorier och undvika socker, mjöl och andra raffinerade livsmedelsprodukter.

Ät en hälsosam frukost

Även om vi redan har talat om vikten av en hälsosam kost, lägger vi till en extra touch på en hälsosam frukost, eftersom det här är den viktigaste måltiden under dagen. Olika studier har visat att hälsosam frukost är nyckeln till att undvika övervikt och diabetes. Den här första måltiden på dagen börjar förbränna, förbättrar matsmältningen och ger dig den energi du behöver för att starta dagen på bästa möjliga sätt.

Fysisk aktivitet

Vi rekommenderar regelbundet fysisk aktivitet för god hälsa och balanserad vikt. Fysisk aktivitet är nyckeln till ett långt liv eftersom det ger dig både fysiskt och mentalt välbefinnande . Du behöver inte spendera många timmar i ett gym för att uppnå detta; xperter rekommenderar bara 30 minuters fysisk aktivitet dagligen under ett längre livslängd på 3 år.

Tillräcklig sömn

rist på sömn kan avsevärt minska din livskvalitet utan att kontrollera det i tid. Det är väldigt viktigt att lära dig hur du optimerar dina sömnrutiner för att undvika hälsofrågor, både fysiska och mentala. . nligt olika studier leder sömnberövande till större risk för cancer, hjärtsjukdomar, diabetes och fetma.

ra tandhygien

nligt doktor Michael oizen i sin bok "The eal ge Makeover", . nledningen är att dålig tandhygien kan orsaka tandkött, t ex gingivit och parodontit. n följd av dessa problem kan vara förträngning av blodkärl, vilket är en av huvudorsakerna till hjärt-kärlsjukdom. Därför är det viktigt att borsta tänderna flera gånger om dagen, såväl som applicera tandkräm.

Mentalaktiviteter

För att leva ett långt liv är det väldigt viktigt att hålla ditt minne aktivt, eftersom det kommer att ge bättre kvalitet under de år du lever. Träna din hjärna med intellektuella uppgifter och aktiviteter som stimulerar nyfikenhet och mental aktivitet.

n hemlig cocktail för längre livslängd

Utöver de tips vi har gett ovan kan man också överväga 

Denna kraftfulla cocktail kan drickas varje dag på fastande mage för att skydda hjärtat och blodkärlen, vilket i sin tur cocktail är mycket enkel att göra, och  • 2 liter Vin
 • 200 gram honung
 • 100 gram nässla blad
 • 100 gram vilda nässlor blad • Häll vin i en skål eller burk, och som i nässlor blad.
 • Låt blandningen stå i 24 timmar och blanda sedan. Värm sedan blandningen på medium värme.
 • är det börjar koka, tillsätt honung och ta bort blandningen från värmen så snart honungen har lösts upp.
 • Häll blandningen i en flaska och dricka en kopp detta varje morgon på tom mage.
 • Smaken är utsökt, och inom några veckor kommer du att märka förändringar i kroppen; du kommer att känna sig friskare.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar