8 Saker du aldrig ha badrummet

 Du kanske tror att du har mäktiga goda rengöringsvanor och 

Även om du har all anledning att tro på detta är det viktigt att komma ihåg att detta område av huset har bakterier och farliga gifter.

Kanske sedan barndomen har du har för vana att lämna din tandborste i badrummet eftersom det verkar mer praktiskt, men det är inte en bra idé för din hälsa.

Vi kommer att ta itu med de 8 element som människor brukar lämna i badrummet. Observera följande:

1. Tandborste

Om det finns ett föremål som människor håller på i badrummet är det tandborsten. Det är lättare att bara gå in i badrummet och ta det där. Det finns dock en risk, särskilt om det finns andra som använder rummet.

Forskare vid University of Quinnipiac, Connecticut, fann fekal i 60% av tandborstar som lagrats i badrum, oavsett hur de förvarades.

Detta innebär att även om du har goda vanor, 

Du bör inte glömma att badrummet är ett mycket fuktigt område. Detta hindrar tandborsten från att torka helt mellan varje användning. Vår rekommendation är att du placerar tandborsten i ditt rum eller i en mycket torr del av huset.

För att förhindra att tandborsten blir smutsig, ta en behållare. Vissa täcker hela och andra bara borsthuvud.

2. Medicin

. I vissa fall kan de förlora effekt före utgångsdatum.

För att lagra  ditt, kom ihåg:

  • Välj platser som är rena och torra. Varje låda i ditt rum är en bra idé. Köket har samma problem som badrummet, så det är bäst att undvika det.

  • Förvara läkemedel i originalförpackningen. Detta identifierar deras syfte. Du kan också kontrollera utgångsdatumet så att du kan undvika skada eller att medicinen är förvirrad med någon annans medicin.

  • Förvara läkemedlen på ett ställe där barn inte kan få dem.

3. arberblad

 redan före användning. Den enda gången du kan lagra dem i badrummet är när de är i förseglade förpackningar.

Detta råd gäller även för sax och andra metallelement som lätt kan oxideras.

4. Minska

tt hålla  i badrummet kan vara en nackdel, vilket innebär att det inte kommer att vara länge. 

Värme och fukt bryter ner ögonskuggor, rouge, läppstift och foundation lite efter en liten stund. akterier kan också lätt komma in i sminken.Det är bäst att hålla smink på ett torrt ställe i ditt sovrum. n av våra skönhets tips är att hålla nagellack i kylskåpet så att det inte tykar och torkar ut.

5. Parfym

Din favorit parfym kan utveckla en trevlig lukt om du förvarar det i badrummet länge. 

Vårt råd är att lagra parfymer i ett rum där temperaturen är relativt konstant.

6. Kondomer

Har du en plats i ditt badrum som är mycket diskret och som verkar vara den perfekta platsen att lagra preventivmedel? Detta är ett stort misstag. Det rätta stället kommer att ligga i nattduksbordet.

xponeringen för värme och fukt kan skada  över tiden och minska dess effekt.

7. Smycken

På samma sätt som rakblad kan dina favoritsmycken påverkas av fukt i luften.

Illegala smycken och metallbelagda kan börja byta färg. Silver kommer att förändras snabbast.

Det är perfekt att ha en liten låda för smycken. Dessa speciella lådor stänger väl och brukar ha en sammetfodring. Syftet med en låda är att hålla ut dammet och att smycken alltid ska vara i gott skick.

8. orstar och borstar

orstar och kammare i det öppna tenderar också att samla bakterier. Detta är också möjligt även om du förvarar dem i en låda. Det är inte heller bra att lagra dem i lådan, eftersom det kan vara så fuktigt som i badrummet.

Luftfuktighet hjälper bakterierna att växa och kan också orsaka svampbildning i tandborsten. tt hålla dessa saker i ditt sovrum är det bästa sättet.

Som du kan se är det absolut inte tillrådligt att lagra saker i badrummet. Om du är i tvivel om ett föremål som vi inte har nämnt, tänk på om det finns problem med utvecklingen av bakterier.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar