8 Ovanliga användningsområden för babypuder

 tack angenäm lukt och förmåga att förhindra blöjeksem.

Men inte så länge sedan hittade några som  , eftersom det kan leda till andningsproblem och även torka ut den känsliga huden.

Även om det är fortfarande att finnas i butiker i större delen av världen avskräcker merican cademy of Pediatrics använda den. Den goda nyheten är att Det finns många andra användningsområden för babypulver i ditt hem som kan göra ditt dagliga liv enklare.

Så om du har ett barn som har vuxit upp så att du har kvar lite talk - eller om du har fått det som en gåva och inte vill använda den - du kan  Kolla in dem!

Förteckning över ovanliga användningsområden för babypudding

1. Ta bort fettfläckar

är kläder eller klädsel få fläckar av något slag av oljig återstod är svårt att ta bort dem, och har ofta tillgripa använda starka kemikalier.

För att förhindra denna pest kan du spruta lite babypulver på plats nästa gång det händer. Låt det stå på några minuter innan du torkar bort det.

Se även: Ta bort fläckar med naturliga metoder

2. Gör nya skor som

är du använder ett par nya skor, är det vanligt att piper för varje steg du tar. Detta beror på friktionen mellan materialen när den upphettas, vilket skapar det irriterande ljudet om och om igen.

För att bli av med det fula ljudet behöver du bara en av de mindre mindre kända applikationerna för barnkuddar. 

3. xtra kökshandskar

Kökshandskar kan lätt skadas av mögel, vilket gör att plasten faller isär.

För att hålla dem i gott skick och förhindra tillväxten av mikroorganismer på insidan, kan du strö lite talk i handskar varje gång du är klar med dem. 

4. Gör trägolv tyst

Vi nämnde att den här produkten kan ta bort det irriterande ljudet av nya rörskor. Men visste du att det också kunde ha ett knäppt trägolv för att vara tyst?

 och använda en borste för att säkerställa att pulvret faller in i skrymslen och vrår som skapar friktion.

5. Maur bort

Tack vare de flyktiga föreningar som ingår i denna produkt inte ant att kunna korsa barriären för att komma in i ditt hus - vilket gör detta ett bra sätt att hålla dem borta.Den bästa delen är att det är säkrare än de toxiner som säljs i de flesta butiker.

Strö talk runt fönstren och eventuella sprickor där myrorna har en tendens att komma in i huset, och även runt kanten på din trädgård.

6. Shampoo for Fat Hair

Precis som barnkuddar är användbara för att ta bort feta fläckar, kan det också absorbera överskott av kroppsolja.

Om hårbotten är tjock, torka den genom att applicera lite talkpulver 15 minuter innan du tar en dusch.

Denna bekväma lukt gör det också till ett utmärkt sätt att ta hand om djurhår utan att använda vatten.

7. ftershave

Förutom att vara en prisvärd produkt i butiken, talk också göra underverk när det gäller att lugna nyrakad hud. Det har en kylningseffekt som eliminerar irritationen som kommer från rakblad.

Om du har känslig hud kan du också använda den för att förhindra allergiska reaktioner.

esök den här artikeln: Mycket hårväxt? Så här tar du bort det

8. tt förbättra lukten av kattsand

Även kattsand är utformad för att absorbera avfall och lukt, kan det börja ge ut en mycket obehaglig lukt efter några dagar.

För att undvika detta, Försök lägga fyra matskedar babypuder till boxen med kattsand, och du kommer att märka hur bra det neutraliserar lukten.

Sammanfattning: Även om denna produkt inte är lika bra för barn som en gång trodde, har den några användbara användningsområden runt huset.

Om du har någon av de stående hemma en plats, vänta inte på att börja prova några av dessa användningsområden för det idag!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar