ÄR du ledsen? Använd dessa 8 tips.

. Den omger dig och väljer dig med din kalla filt när du vill ha den. Det är den negativa känslan som är så svår att hantera och att övervinna. är du känner dig ledsen är det som om någon har avbrutit ditt livsbrott och du har ingen annan lösning än att komma in i mörkret. Ingen förstår dig och det känns som att allt går fel.

Så vad kan du göra? . Det är den berömda fienden som du måste se i ögonen och berätta lugnt att det inte kommer att vinna. Om du ibland tror att du inte kan göra det behöver du inte oroa dig för det. 

Låt inte ledsen vinna; tillämpa dessa metoder!

1. Gå en promenad

Det sista du bör göra är att stanna hemma i ensamhet. ldrig. Ta reda på de gamla vandringsstövlarna, bekväma träningskläderna, husnycklarna .... och gå en promenad!

Gå fort med den styrka du har i ditt sinne, ta hand om nätverket av problem och negativa känslor. Det är bra att flytta din kropp och känna att du svettar lite. Hjärtat kommer att börja släppa endorfiner, de glada hormonerna, och vid den här tiden kommer du att tänka mindre om vad som stör dig. Hämta den!

2. Sitt i solen med dina ögon stängda

tt fridfullt ögonblick fyllt av lugn, när du värmer din hud i bara 15 minuter. n bra dos av vitamin D . På dagar när du känner dig ledsen, söka inte ett mörkt hörn eller stanna i sängen.

Vanligtvis kommer personer som lider av depression att undvika solljus. Men du borde inte; njut istället för ett ögonblick av värme.

3. Ta 2 timmar av alla skyldigheter

Vi vet alla att det inte alltid är lätt. Du har saker att göra, ansvar, arbete, uppgifter .... Men å andra sidan, när det är ledsen, finns det en vägg som nästan gör det omöjligt att göra någonting rätt. Du har varken motivation eller energi.

Lösningen? , njut av andningspausen och fritiden, utan något tryck eller ångest. Var själv.

4. Skriv

Skriver du dagbok? Om inte, kan det här vara dags att börja med det. Det fungerar som en terapi och hjälper dig att organisera dina idéer, , prata med dig själv och dra nytta av den personliga som skrivningen ger.

Du behöver inte vara Gabriel Garcia Marquez eller Daphne Du Maurier för att skriva dagbok; uttrycka sig själv med dina resurser, ord, diskutera med dig själv, förolämpa vem du vill ... 

5.Gråt när du behöver det

Crying är en naturlig och nödvändig åtgärd för att frigöra spänning och känslor.

Ibland vet du behovet av att gråta och gråt är bra för dig.  behöver en mekanism för att frigöra känslor, och ibland räcker det inte att gå en promenad eller chatta med din bästa vän. Tårar ska släppas för att lufta känslorna och minska spänningen. Det är hälsosamt och mycket nödvändigt.

6. Titta i spegeln och fråga dig själv vad som är fel

 Är personen du ser i spegeln du? ej, det är inte samma attraktiva och positiva kvinna. Sadness stjäl din vitalitet och vi är helt säkra på att du inte vill se dig själv på det här sättet.

Fråga dig själv vad du kan göra för att må bättre, att ge dig själv hopp och bota dina sorger. Fråga kvinnan du ser i spegeln vad hon ska göra idag för att le igen.

7. Hitta någon som vet hur man lyssnar på dig

Inte alla vet hur man lyssnar. Du har nog en vän eller ett slummer, som istället för att stödja dig föredrar alltid att prata om sig själv utan att ens fråga hur du har det. Hitta stöd från dem som 

Du kommer att förstå hur du delar dina känslor och du kommer att känna dig lättad när de negativa känslorna sakta försvinna. Sök alltid stöd och hjälp.

8. Var snäll mot dig själv

Varför inte? Sad dagar behöver små nöjen att bli av med sorgerna. Om du bara fokuserar på problem kommer problemen bara att bli större och större. Det är bäst att slappna av lite. Varför inte gå på bio? ller delta på en yoga timme? Vad sägs om en promenad i parken eller en promenad i museet?

Ibland kan de enklaste sakerna utföra mirakel, som att komma hem och sätta på din favoritsång. Det löser inte dina problem, men det ger dig en lugn och bättre känsla när du ser saker med andra perspektiv.ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar