Kroppsspråk: 7 tips för att öka ditt självförtroende

 att vi inte alltid är medvetna om. Det har emellertid en direkt inverkan på vår miljö och de människor som omger oss.

För att styra det, känna det och förstå dess hemligheter hjälper dig. Du kan till exempel förbättra ditt första intryck. Detta gör dig mer attraktiv. Det kan också ge dig bättre resurser när det gäller övertalning.

Detta betyder inte att du omge dig med strategier som handlare eller politiker använder för en publik.

Vi talar om möjligheten att öka ditt självförtroende att få bättre kontroll över dina anställningsintervjuer och även hur du förföra andra.

I den här artikeln kommer vi att ge dig 7 tips för att förbättra ditt kroppsspråk i sådana relationer. Vi är säkra på att de kommer att vara en stor hjälp.

Missa inte: 

1. Kroppsspråk och din visuella språk

 skickar ut dina avsikter. Om du vill ha något, De är de första som visar dina avsikter.

Så, dina ögon är första sättet och det första verktyget som används av kroppsspråk. Så Varför inte dra nytta av det?

 • Sänk aldrig ögonen under en konversation.
 • Titta direkt på personen medan du pratar med dem.
 • Tänk på att dina ögon visar dina . Så, försök att visa lugn, beslutsamhet och självkänsla.

2. God hållning och personliga utrymme

Samtidigt talar med den person du har framför dig, är det viktigt att du tar hänsyn till din hållning.

Din rygg ska vara rak, dina axlar avslappnad, din nacke rak och inte böjd.

 • Din kroppsställning speglar din attityd. För att öka ditt självförtroende och övertyga andra om vad du säger, Med andra ord bör du inte anta en militär position eller vara väldigt lat.
 • Idealiskt vill du blanda det naturligt med säkerhet. För att göra detta är det viktigt att du tar hand om ditt personliga utrymme.
 • Ställ dig själv på avstånd. Stå inte för nära den andra personen. Men samtidigt vill du ha närhet där konversationen är naturlig och kan delas lika.

Vi rekommenderar: 

3. Visa alltid händerna

Om du är i en anställningsintervju, en speciell middag eller ett allvarligt samtal med en annan person, aldrig glömma dina händer. Ha inte dem i fickorna, under bordet eller korsa dina armar.

 och uttrycka dina känslor.Låt dem flytta naturligt med dig. Släpp dem!

4. Tystnad för ett ögonblick kan vara en bra strategi

fter metafor som ditt kroppsspråk är som en orkester, det är som en ensemble av instrument som bidrar till att uppmuntra din målgrupp.

 • Som du redan vet skulle musik inte vara densamma utan tysta ögonblick. Så, för att direkt påverka dem framför dig, måste du också använda det från tid till annan.
 • är den andra personen till exempel säger något som du inte håller med, istället för att omedelbart avvisa eller svara på dem, använder du tydlighet. Smile lite Koppla av.

 Dra nytta av det.

5. Håll ett föremål medan du pratar

För att direkt påverka någon eller en grupp människor är det alltid användbart att ta en penna, penna eller till och med glasögon när du talar. tt ha dessa objekt eller tillbehör med en "intellektuell" konnotation kommer att skapa en bild av självkänsla framför en publik.

 • Samtidigt kommer att hålla någonting som hjälper dig att kanalisera din ångest.
 • 6. icking With Your Head

icking ditt huvud är en viktig strategi när det gäller kroppsspråk.

Detta är ett sätt att ansluta till personen framför dig. Det bekräftar vad de säger. tt nicka ditt huvud visar också öppenhet eller intresse. Det betyder inte nödvändigtvis att du håller med det du säger. Det är en del av ett tecken på respekt och tillit. Det ger dig möjlighet att skapa en positiv miljö för att nå en överenskommelse. ischhuvud ger bilden av en säker, respektfull och intelligent person.

7. Spräng inte för mycket. Leta efter en punkt i mitten där du känner dig bekväm.

För att övertyga andra om något behöver du inte vara en skådespelare. Du behöver inte använda överdrivna rörelser eller obalanserade konversationer som inte låter andra prata.

tt öva ditt kroppsspråk är konsten att vara dig själv, men

Genom att styra dessa nycklar kan du skapa inflytande utan att vända dig till skådespelarna. Vi borde säga att det här inte är lätt. För att göra detta måste du arbeta mycket med självkänsla, självkänsla och till och med din nervösa

tics osäkerhet För att sluta, tycker vi om att känna oss mer bekväma i våra vardagliga relationer. Dessutom vill vi öka vår förmåga att locka och vara säker med andra. På grund av detta borde vi utmana oss själva med dessa enkla mönster av kroppsspråk.

Förtroende: nyckeln till lycka

Om du inte tar hand om ditt självförtroende, kommer du inte att uppnå lycka på egen hand eller tillsammans med någon annan, eftersom förtroende är nyckeln till lycka. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar