Kuba utveckla och dela cancervaccin med världen

 Varje dag kommer vi närmare och närmare detta mål. De bästa forskarna i världen koncentrerar sina ansträngningar för att stoppa denna förödande sjukdom.

Oavsett ursprung:  för . De bästa hjärnorna i världen arbetar för att uppnå detta mål.

Utvecklingsförhållandet mellan Förenta staterna och Kuba är ett bevis på detta. 

har två länderna kommit överens om att dela information för att skapa den första cancervaccin som någonsin utvecklats mot lungcancer, som kubanska läkarna var framgångsrika i att uppnå.

Det är dock inte ett förebyggande läkemedel eller en botemedel. Det försenar sin utveckling, men så blir 

Detta skulle göra kemoterapi och strålning onödig. På så sätt kan några av de värsta delarna av att få cancer undvikas. Detta har varit en av de svåraste delarna att hantera för dem som lider av cancer, även om det har blivit mer acceptabelt med stigande vetenskap och nya partnerskap.

Den överraskande nytt vaccin mot lungcancer

nligt projektledaren Fernando avsberg vaccinet många nya fördelar.

lla tumörer har en mycket speciell funktion gemensamt. De innehåller en molekyl som är väsentlig för deras tillväxt. Vaccinet fungerar mot det, vilket förhindrar att cancer utvecklas ytterligare.

 Den som någonsin har lidit av cancer, antingen direkt eller indirekt, vet hur viktigt detta är.

är sjukdomen når avancerade stadier förvärras livskvaliteten exponentiellt. Så mycket att vissa människor väljer att avsluta behandlingen.

 Men gör politik saker mer komplicerade för utlänningar, men det är fortfarande möjligt för dem från andra länder för att få denna behandling.

Det första steget att ta är att kontakta Servimed för att komma in i Kuba sjukvårdssystem.

Se också: 

Den första cancervaccin i världen

Trots de komplikationer som involverar relationer med Kuba, 

uropa använder det också i flera kliniska prövningar, även om detta är mycket dyrt. Vidare försenas tillgängligheten av vaccinet i denna region med 3 eller 4 år. Samtidigt söker kubanska läkare för utländska investerare som kan finansiera det.

På så sätt har den öppnat sitt förhållande till andra världsbefogenheter.

inar lanco från kubanska centrum för molekylär immunologi (CMI), bekräftar att 

Den nya lagen tillåter CMI att teckna avtal med partners i andra länder. Kontrakt kan utfärdas för varje fas: forskning, produktion eller kommersialisering.

De kommer också att ha tillgång till Mariel Free Trade Zone, en viktig hamn som ska avsättas för affärsutveckling på ön.

Vänligen läs 

n strimma av hopp, den första cancervaccin

Tillgången till 

är det inte bara om att överleva, det handlar om att upprätthålla ett värdigt liv samtidigt gå igenom de svårigheter som alla de med en kronisk sjukdom upplevelse. Livskvaliteten efter att ha diagnostiserats med cancer är ofta bottenlös.Forskarna kommer att kunna utveckla liknande behandlingar för andra organ genom att följa samma procedur som används för att skapa detta vaccin mot lungcancer. Läkarna har svarat entusiastiskt på nyheterna.

Kom ihåg att det uppskattas att 40% av människor riskerar att utveckla en cancerform i hela livet.

ftersom det är den främsta dödsorsaken i världen, är motlöshet med både läkare och patient begriplig. Men 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar