Vet du vad Hamburgare verkligen är?

Det finns många myter om de råvaror som används för att göra så kallade  Därför har olika undersökningar gjorts för att ta reda på vad det egentligen är gjort av. Läs den här artikeln för att svara på mysteriet och 

Skräpmat - större och större del av vår kost

skräpmat, även känd som  har många negativa konsekvenser på kroppen. Om du lägger till det faktum att en stillasittande livsstil är vanligt i samhället, är det inte ologiskt att tro att något inte väl med dina vanor och din kost.

Men bortom  Få hamburgare lättare än en sallad i många länder.

Om du bara äter denna typ av mat då och då, som en behandling, för att fira något, eller för att du vill äta något annat en gång i månaden, är inte problemet. Problemet ligger i det faktum att många människor äter snabbmat mer än två gånger i veckan.

Hamburgare, vilket är ett exempel på snabbmat, har höga halter av animaliskt protein, tillsatser, konserveringsmedel, färgämnen, smakförstärkare, socker, mättat fett, natrium, och massor av kalorier. De kommer inte ge dig några fibrer eller vitaminer. Ingredienserna i  är beroendeframkallande, och lika stark som den termen låter, visar det sig att vi äter mer och mer.

Det är därför barn, efter att ha ätit på dessa platser, inte vill äta sina grönsaker eller andra livsmedel som föräldrar lager. ågot liknande händer med vuxna, särskilt för att det är snabbt att få mat till lunch eller lätt att inte göra middag.

 har du enproblem (på grund av lågt intag av kalcium), hjärt-kärlsjukdom, fetma, förstoppning, allmänt dålig hälsa, tung och långsam matsmältning, förändring av preferenser för andra livsmedel och biokemiska förändringar i hjärnan (som om det var ett ämne).

Orsaker till att inte äta hamburgare från snabbmatsrestauranger

Om du både vill äta hälsosammare och älskar miljön och ekologi, så att du har fler anledningar att sluta äta måltider med snabbmat från populära restauranger. land de kemiska gifterna (som orsakar cancer och kroniska sjukdomar) och konsekvenserna för planeten är tillräckligt för att säga tillräckligt.

Karbonhydroxid är en av ingredienserna som används för att göra hamburgare eftersom det har förmåga att döda bakterier. De har en rosa färg och orsakas av behandling av avfall av olika typer av  Med andra ord är det inte ätbara.

I en måltid eller en meny, det finns massor av tillsatser som är så dåligt för din hälsa som vi inte kan nämna dem i samma artikel. Detta är en av anledningarna till varför de gör skada din kropp, utöver innehållet i kalorier och fett.

fter detta uppdagades i tillagning av kocken Jamie Oliver, som visade vad de gjorde med denna "rosa slem" som de använder för att fylla chicken nuggets eller korv, uppmärksamhet lades på hamburgare.

Snabba matkedjor föder djuren i konstgjorda förhållanden, så att de inte kan röra sig. De äter bara och gå upp i vikt. utanasi metoder tenderar att vara långsam och smärtsam. Kycklingar äter för mycket, de lägger ägg i små burar, och korna är i små rum, där de äter majs eller soja (ibland måste de genomföra en operation för att avlägsna magen) för att få dem att gå upp i vikt snabbare.

För att möta den stora efterfrågan på kött, förstör företag . Som ett resultat, växa soja som används för att mata boskap. tt paketera hamburgare och pommes frites, skär ner tusentals eukalyptusträd. Spillning från djur som kor släpper metangas, som är ansvarig för den globala uppvärmningen. Och som om inte det vore nog är förpackning med material som inte är biologiskt nedbrytbara och orsaka stora mängder av skräp.

Den injekt stora mängder av antibiotika och hormoner i kor. Å andra sidan, hamburgare nästan 50% vatten. De är också av senor, tungor, tandkött, trynen, ögonlock, svansar, inälvor och blod.

Vad innehåller hamburgare och annan snabbmat?

människor som arbetar i snabbmatsrestauranger kan också berätta vad var och en av de mest populära måltiderna innehåller. llt detta upptäcktes av en studie om social plats eddit, som fått många tidigare anställda tillsammans så att de kunde avslöja hemligheter skräpmat.

Till exempel, fann de att uppkomsten av hamburgare när de anländer till restaurangen (rå) inte ser ut som kött alls, och de ser ännu mindre som vad de gör i annonser. Det är därför de runer dem så mycket som möjligt och sedan lägga till olika 

Å andra sidan säger de att även om reglerna för rengöring är mycket stränga i restaurangen, använder de anställda samma olja att steka allt på grund av brist på tid och för att de inte skulle ta lång tid att slutföra bokningen.

nligt ett officiellt uttalande som gjorts av det mest populära hamburgerkedjan i världen, säger de att de inte lägga konserveringsmedel. Däremot kan man hitta olika objekt som är svåra att läsa och skriva (trikloretan, dieldrin, etylbensen, och så vidare.). Det är därför vi kan låta  ligger under en lång tid utan att det ruttnar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar