ÄLskar du korv?

Korvarna är mycket populär runt om i världen, särskilt i US där varje person äter cirka 50 korv varje år. lla vet att denna mat inte är den mest rekommenderade. Förutom att sakna näringsämnen innehåller 

Under årtionden har korven blivit mer och mer med i kosten eftersom det är ekonomiskt och bra. Det är sant att det inte gör ont för att äta en korv i mitten. Men en ny studie visar att 

Doktorerna för ansvarsfull medicin i Washington föreslår förebyggande medicin och en vegetarisk kost som utgångspunkt för en hälsosammare livsstil. Läkare tror att paketen bör innehålla en varning till konsumenterna, såsom tobak, där det förklaras att den åsbildning konsumtion av bearbetat kött ökar risken att utveckla tjocktarmscancer, högt blodtryck, fetma, och hjärtsjukdomar.

Studier visar risken genom att äta korv

The merican Institute for Cancer esearch (IC) i 2009 släppt en rapport, efter att samla in data från 7000 vetenskapliga studier, korv och den risk de har i förhållande till cancer . IC upptäckte också att risken för koloncancer ökar med 21% för varje 50 gram bearbetat kött du äter. Detta för att konsumtionen av denna mat är nästan ostoppbar.

Senare studier har ansett skada och risk att äta korv varje dag och fann att 143 000 personer drabbades, 53 000 dog.

Även om vissa människor som stöder den typ av mat betyder att siffrorna är överdrivna, och att det är löjligt att jämföra korv med tobak, är sanningen att studier har visat att ingredienserna i korvarna kan få allvarliga och negativa effekter på hälsan . Dessa kan enkelt utlösas genom att äta produkten varje dag.

Vet du vad du äter när du äter korv?

ågra studier visar att  ortsett från detta har andra faktorer i skapandet processen en inverkan.

För korven förlängd hållbarhet och smak så bra som det gör,  att många av oss ignorera. Det här är de främsta orsakerna till hälsoproblem. Förutom dessa kemikalier, vilket förbättrar smaken avsevärt, ökar hälsorisken på grund av  av dessa livsmedel. De flesta tillverkare, men inte alla, använda kött och köttliknande produkter från Koncentrerad djurfoder Operation (CFO), där djur lever så nära varandra i anti hygieniska förhållanden. Målet för sådana företag är att producera billig mat, vilket leder till dålig kvalitet.

Mycket liten mängd kvalitetskött används i produktionsprocessen.Det består av vilket många anser att avfallet innehåller brusk, tjocktarm och tarmar. Höga temperaturer, bakterier, höga halter av natrium, fyllningar, smaker och konserveringsmedel gör denna produkt till en hälsofient.

Många människor är fortfarande missnöjda med att äta korv. Detta beror på reklam och marknaden som har gjort konsumenten "blind" och lett till att det inte är farligt att äta korv ofta. Å andra sidan har några av tillverkarna kommit med reklamstrategier för att nå konsumenterna och skapa en form av missbruk som är svår att skära.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar