Läkning av dina chakran

Chakras är energier som rör sig runt i kroppen. Liv och hälsa flödar genom dessa. Om en eller flera chakras är sjuka kommer hela systemet att känna det. 

Grundläggande fakta om Chakra

För att förklara detta ämne fullständigt, hade vi behövt flera timmar, men åtminstone är det bra att veta de viktigaste sakerna. Ordet "chakra" kommer från sanskrit och betyder "energihjul" eller "ljushjul". Dessa centra är bundna av energiflöden och reglerar din kontakt med universum.

Grundläggande eller rot

Detta är mörkt rött och ligger mellan anus och könsorganen. lockering av rädsla, och när detta sker, kan den orsaka sciatic smärta, äggstockscancer, livmodercancer eller koloncancer, förstoppning, prostata problem, åderbråck, hemorrojder och sjukdomar associerade med immunsystemet. Det orsakar också frustration, känslomässig instabilitet, depression och låg självkänsla.

Hara

Detta är apelsin och placeras i de inre kvinnliga organen, blåsan, bäcken, tarmarna och sittmusklerna. lockerar detta chakra orsakar spänningar i den nedre delen av ryggen och bäckenet, ischias, kronisk trötthet, impotens, diabetes, cancer, irritabel tarm och urinblåsa och urinblåsa inflammation. är det gäller känslomässigt uppstår rädsla, svartsjuka, misstro och oro när denna chakra är i obalans.

Solar Plexus

Detta är gult och ligger under naveln. Det inkluderar också lever, bukspottkörtel, blåsan, mjälte, njurar, mage, nervsystemet och bröstkorg. Obalans i detta orsakar andningssvårigheter och problem med immunsystemet, bulimi, anoreki, diabetes, mag-, magsår, gallsten, hepatit, cirros och artrit. motionellt orsakar obalansen en känsla av att vara ett offer, stress, ilska, frustration, skuld, tvivel och behovet av ständig bekräftelse.

Hjärta

Detta är grönt och blockeras av smärta och sorg. Det inkluderar också lungor, ryggrad, matstrupe och nervsystemet. Problem som orsakar blockering av detta är hjärt-och respiratoriska problem, bröstcancer, angina, lunginflammation, högt blodtryck och ryggsmärta. motionellt kan ublance orsaka passivitet, depression, känslighet och smärta.

Halsband

Detta är safir och inkluderar munnen, struphuvudet, gummin, trakea, sköldkörtel, rygg, tänder och axlar. Ojämlikhet i detta kan orsaka nacksmärta, blödande tandkött, förlust av röst, allergier, influensa och kronisk inflammation. motionellt kan obalanser orsaka besatthet, depression, rädsla, fobi, osäkerhet och stagnation.

Den tredje ögat eller pannan

Detta är indigo och inkluderar näsa, öron, ögon, hypofysen och pinealkjertlene, nervsystemet och hjärnan.Problem som uppstår när denna chakra blockeras är huvudvärk, hjärntumör, blindhet, dövhet, kramper, cerebrovaskulära problem och ryggproblem. motionellt kan förekomma, fobier, förvirring, mardrömmar, schizofreni, panik och depression.

Crown

Detta är lila och innehåller huvudets övre del. esultatet av blockering är kronisk trötthet, känslig för ljus och ljud, hudproblem och skelett- och muskelsjukdomar. är det gäller känslomässigt kommer en blockering att orsaka förlust av syfte, brist på samband med gudomligt, bekymmer, depression, ett slutet sinn och olycka.

Hur vet du om dina chakra blockeras?

Du bör göra några tester för att avgöra om en eller flera av dina chakras blockerar energiflödet till resten och om det är mer än ett block. För att ta reda på det här måste du svara på frågor för varje chakra. Om de flesta av dina svar är negativa kan det vara att den här chakra-blockeringen ska tas bort.

Första chakra (root)

Känner du dig levande? Frisk? Känner du dig hemma? Har du ett starkt behov av att leva? Älskar du din kropp och tycker att du är en underbar skatt? Är du en person full av energi och rörelse? Är du modig?

Övriga chakras (hara)

Har du en hälsosam sexkörning? Känner du dig nöjd sexuellt? Kan du uttrycka dig sexuellt? Kan du både ge och ta emot nöje?

Tredje Chakra (Solar Plexus)

Vet du vad du vill ha och har du tro på dig själv? Kan du själv fatta beslut? Är du medveten om dina känslor? Kan du styra dina känslor? Är du i balans emotionellt?

Fjärde Chakra (Hjärta)

Har du friska relationer? Är du förtjust i dig själv? Älskar du folket runt dig? Har du medkänsla för andra människor? ccepterar du andra som de är? Är du bra på att samarbeta? Kan du ägna dig åt något?

Femte Chakra (eck)

Kan du uttrycka dig enkelt? Har du ett lyckligt liv? Tar du ansvar för ditt liv? Löser du dina problem på egen hand? Känner du att du förtjänar en belöning för dina ansträngningar? Har du tillräckligt med förtroende för att ta en risk? Gillar du utmaningar?

Sjätte Chakra (tredje ögat)

Är du mentalt stark? Kan du lösa saker? Är du kreativ? Gör du allt för att dina drömmar ska bli sanna? Visualiserar du dina mål?

Sjunde Chakra (Crown)

Känner du dig bra och fantastisk? Känner du dig kopplad till Gud eller universum? Känner du att det finns en åsikt med ditt liv?

ekräftelse av borttagning av blockering i varje chakra

är du mediterar kan du använda fraser, mantra eller några ord som du kan repetera ibland (det mest kända är "om").

Det finns en särskild bekräftelse och en separat mantra för varje chakra.

 • "Jag är en med allt jag är, jag är säker på att jag är älskad." Mantra är LM.
 • "Jag älskar mig själv, jag hedrar mig själv och allt liv." Mantra är MM.
 • "Jag är en bra skapare i min egen verklighet och det inspirerar mig." Mantra är M.
 • "Jag är kärlek och ovillkorligt godkännande." Mantra är IM.
 • "Jag är bilen i mitt liv. Valet är mitt." Mantra är JM.
 • "Jag är säker på att jag kan se sanningen." Mantra är OM (eller UM).
 • "Jag är en med ögonblicket." Detta har ingen mantra eftersom du mediterar i tystnad.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar