Hur kan du sluta snarka?

n djup, vilsam sömn kan göra underverk för din hälsa och välbefinnande, men kan avbrytas av ett antal faktorer, bland annat snarkning. Det finns ett antal skäl till snarkning, s. a. alkoholkonsumtion, nästäppa på grund av förkylning eller tät hihuler, felaktig sovställning, fel med näsbenet etc. snarka resulterar i ett problem för din partner eller för den person som snarkar, då ljudet kan vara så hög att du inte kan sova. Lyckligtvis finns det ett antal naturliga lösningar på detta problem. Läs mer om hur du kan stoppa 

lök, salvia och ånga

lök, salvia och ånga kan alla minska eller förhindra snarkning så att du kan sova lugnt och återställa överskottet du behöver arbete eller dagliga aktiviteter.

För att få ut det mesta av löken, skära det i stora bitar och laga i 15 minuter. Har lite brunt socker och drick som te. Du kanske vill göra det två timmar före sänggåendet.

Å andra sidan, kan du göra te med salviablad genom att koka ett par och dricka detta en timme före sänggåendet.

För att undvika snarkning är det viktigt att kunna andas bra. tt enkelt sätt att öppna luftvägarna är att använda ett ångrum. landa lite eukalyptusolja med kokande vatten. Häll vattnet i en skål och täck med en handduk. esta ansiktet över handduken och andas ångan som om du var i en bastu. Gör detta tills vattnet slutar ånga.

aturlig juice

aturliga juicer är också användbara vid behandling av hälsoproblem, inklusive snarkning. Frukt har egenskaper som förbättrar välbefinnandet hos dem som äter dem. Du borde äta minst 5 portioner frukt och grönsaker dagligen. Drick juice före varje måltid för att öka förbränningen och få kroppen att göra sitt bästa. Här är ett recept på naturliga juicer som är bra för dig och det kan hjälpa dig att bli av med snarkning.

Du behöver följande ingredienser:

  • 2 äpplen:
  • 2 morötter
  • ¼ citron och en liten bit ingefära

Det är lätt att förbereda, sedan är det bara att köra i en mixer med lite vatten. Drick flera gånger om dagen för bästa resultat.

Hur kan snarkning påverka din hälsa?

snarkning kan leda till:

  • Muntorrhet
  • Störd sömn mönster
  • Trötthet
  • Huvudvärk och irritabilitet

tt behandla snarkning kan använda en saltlösning in i näsborrarna, vilket gör det lättare att andas genom näsa. landa ljummet vatten med en halv tesked salt och en del bakpulver för att skapa denna komposition.

n annan möjlighet är att framställa en salva från olivolja blandas med 50g vin rutt (väg graveolens). Lägg det i en flaska och låt det jäsas över 2 veckor. är det är klart, droppar du i näsborrarna och applicerar bröstet och halsen.

n blandning av eukalyptus och ingefära kan också bidra till att förhindra snarkning. Koka en ingefära med några eukalyptusblad i en kopp vatten i 5 minuter. Drick vattnet när det är kallt nog att dricka innan du tar 2 msk aloe vera gelee. Denna åtgärd bör tas en halvtimme före sänggåendet.

Är det möjligt att förhindra snarkning?

För att undvika snarkning eller minimera det, bör du vara försiktig med alkohol och choklad och att du i huvudsak bör undvika stekt eller bearbetad mat.

renneline, mint, fänkål och vendelrot kan också rensa näsan så att du inte behöver öppna din mun för att andas på natten. Om du följer de råd och recept vi ger dig här, kommer du sannolikt att se resultat när du går. Tänk på att snarkning är störande för det de är berörda och för deras partner. Du hjälper inte bara ditt eget välbefinnande utan trivsel hos den som delar sovrummet med dig. n god natts sömn förhindrar irritabilitet, trötthet och andra saker som kan leda till stress.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar