Hur förhindra hals slitage

 På dagligt tal kallas lidande artros. I denna artikel kommer vi att ta itu med oss ??slipsar (livmoderhalscancer artros).

Vad händer när slitaget är brosk bryts ner och benen skaver mot varandra. Detta leder till svår smärta, deformation och inflammation. Denna sjukdom oftast kommer med åldern, och du bör vara försiktig när du har fått det.

Symtom

cervikal artros, eller nacke slitage, har ett antal symptom. Dessa är några av dem:

  • Huvudvärk
  • Muskelsvaghet
  • Minskad styrka och balans
  • acksmärta som ökar i snabb rörelse
  • stel och spänd nacke

Diagnos

 Det är viktigt att du går till läkare eller specialist så att de kan informera dig om procedurer, mediciner och andra faktorer som är nödvändiga för att bekämpa sjukdomen. Du bör också vara medveten om andra rekommendationer efter diagnos. Dessa finns i artikeln.

Prevention

Det är viktigt att veta hur man kan förebygga mot denna sjukdom. 

Du bör undvika att lyfta med en arm, eftersom dålig balans påverkar immobilisera stabilitet och leder till smärta, spänning, stelhet och nackspärr.

 Undvik positioner som orsakar smärta eller obehag, och ändra din position ofta. nvänd en bra madrass för bra hållning när du ligger.

Om du gör en fysisk aktivitet bör du undvika plötsliga rörelser eller stor fysisk aktivitet som kan vara riskabelt för ryggraden.

För att förhindra att bästa möjliga mot halsen slitage, är det rekommenderat att använda sträckning / sträckning och avslappning. Du kan också prova akupunktur, pilates och meditation för att varva ner. Stress påverkar vår hälsa på många sätt.

Kom ihåg

 Därför rekommenderar vi att du tar hand om din kropp. Förbli starkt och flexibelt för att undvika problem med muskler, leder, brosk och senor. n aktiv livsstil med hälsosam kost förbereder dig för någon sjukdom som kan komma din väg.

Gemensamt

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar