För att ta hand om bukspottskörteln

ukspottkörteln är ett organ som vi ofta inte tänka innan vi plötsligt få en sjukdom som är relaterad till den. Det är därför viktigt att vi lär oss lite om denna viktiga körtel som ligger bakom magen och är ansvarig för bildandet av bukspottkörteln så att du kan smälta maten . I denna artikel kommer vi att ge dig fem tips om hur man tar väl hand om bukspottkörteln.

tt ta hand om din bukspottkörtel

1. Krispigt grönsaker!

Är du förvånad? Säkerligen inte. Vi är säkra på att du ofta har hört talas om de positiva egenskaperna hos sådana broccoli. Det är känt för, bland annat för att förebygga cancer. Studier visar att äta broccoli, liksom brysselkål, blomkål och kål, bukspottkörteln skydd mot eventuella tumörer . Så tveka inte, göra en platta med ångad broccoli två gånger i veckan och du kommer att vara väl skyddade. Vi måste nämna att om du har problem med sköldkörteln, är dessa grönsaker rekommenderas inte.

2. Stump rök!

Vad? Är du fortfarande beroende av cigaretter? Om så är fallet, tveka inte, Stump rök. ökning påverkar din hälsa negativt varje dag. Så trubbigt rök, för din hälsa skull och för din familj som kommer säkert att ha dig frisk och frisk.

3. Säg adjö till ohälsosamma livsmedel

Vad är skräpmat? Vi är säkra på att detta kan redan mycket om. Friterad mat, bearbetade livsmedel, raffinerat mjöl, socker och massproducerade mat och sugary läsken är bland de mest ohälsosamma livsmedel. Vi erkänner att det ibland är mycket bekväm att tillgripa sådana livsmedel, speciellt de dagar du är trött och sliten. Detta är faktiskt ett misstag. Du kanske inte vet det, men denna mat, med dess höga innehåll av fett och skadliga ämnen kan agera direkt skadliga för bukspottkörteln.

ohälsosamma livsmedel innehåller få näringsämnen och statistiken visar att detta kan leda till cancer i bukspottkörteln. Tveka inte att ändra vanor idag, glöm inte att du också bör undvika alkohol.

4. Lär dig att rena bukspottkörteln

Det stämmer, bukspottkörteln. Har du någonsin försökt? ukspottkörteln är ansvarig för att producera de enzymer som gör att du kan smälta maten. Men var försiktig, Detta i sin tur kan leda till diabetes. Du bör hjälpa bukspottkörteln att bli av med gifter, så det kan hålla sig frisk. Men hur gör man det?

Det är mycket enkelt: Drink tio glas vätskor varje dag i tio dagar.Inkludera även de drycker som rekommenderas för bukspottkörteln . Vi kommer omedelbart att granska dessa. Vätskan hjälper dig att förnya din kropp och ta bort giften från bukspottkörteln.

 Med andra ord får du mycket frukt som apelsiner, kiwi, mango och jordgubbar. lla bidrar till en frisk bukspottkörtel.

5. Juice som stärker bukspottkörteln

Gillar du ? Då finns det inget att vänta på. Din bukspottkörtel kommer att vara lycklig om du tar med följande drycker till din kost. De kommer att hålla körteln i god form och se till att det fungerar optimalt. Vi rekommenderar dig att dricka grönsaksjuicerna på eftermiddagen eller tillsammans med en måltid. Fruktsaftarna är perfekta på morgonen.

Kom ihåg: Du borde dricka dem på tom mage och du ska inte dricka något förrän en halvtimme efter att du stått upp . Kom också ihåg att du inte behöver lägga till socker!

Juice med kål, morot och sallad

 • n kopp med ångad groddar
 • tt glas morotsjuice
 • halvt glas vatten
 • n selleriJuice med kronärtskocka och aloe vera

 • n kopp med aloe vera juice (från kött kärna inuti bladet)
 • tt anbud kronärtskocka hjärta (uppvärmd i förväg)
 • Saften av en halv citron
 • n halv kopp med varmt vatten

Lägg till, som alltid, allt i mixern och mixa det bra tillsammans. Du bör få en het juice med en tjock konsistens. Vi garanterar att detta är utmärkt för bukspottkörteln. Drick det här med din lunch.

Juice med papaya och linfrö

 • n stor del av papaya
 • n matsked krossade linfrön
 • halvt glas vatten
 • Tre mandel

Detta är ett bra juice att dricka på morgonen och det är väldigt lätt att göra. landa allt med en bländare och ett halvt glas vatten . Drick det lite varje morgon. Inte bara startar du dagen med många näringsämnen, det är också ett perfekt sätt att hålla din bukspottkörtel frisk. Mycket nöje!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar