ÄR din lever inflammerad?

Levern är ett organ som lider när den utsätts för snabbmat, dåliga vanor, stress, innehållna känslor, föroreningar och mer. Detta visar sig i kroppen på många sätt, bland annat synproblem, kråkfötter, dålig cirkulation, matsmältningsbesvär och säsongs trötthet för att nämna några.

Är ? I denna artikel kommer vi att förklara de vanligaste tecknen och symptomen som du har en betentlever. Vi kommer också att förklara hur man förebygger sjukdomar genom att behandla detta problem och uppnå bättre hälsa i allmänhet.

ild problem

Traditionell kinesisk medicin berättar att levern är direkt relaterad till synproblem, eftersom de ligger längs samma meridian i kroppen . Det finns helt klart andra faktorer som gener som kan påverka vår hälsa. Men om du lider av synproblem som , bör du kontrollera om du har något av symptomen nedan.

Sömnlöshet på natten från 0100 - 0300

lla organ har en tid på dagen som de är mest aktiva. Det här är när kroppen regenereras som en del av kroppens naturliga försvar. . Om du ständigt befinner dig vaken vid denna tidpunkt kan det vara ett tecken på att din lever inte fungerar ordentligt.

Kom ihåg att att äta mycket stora måltider eller äta mycket sent på kvällen kommer också att påverka sömns sömn.

Crows

ynkor under och runt ögonen kan också vara ett tecken på att levern inte fungerar ordentligt. Speciellt om detta händer när du upplever synproblem. . Om vi ??vill behandla dessa irriterande rynkor måste vi börja med att ta hand om våra inre organ.

Dålig cirkulation

Är du förvånad över att lever och cirkulation är anslutna? Levern är ansvarig för att rensa blodet, så det är viktigt för cirkulationen att levern fungerar ordentligt. Om du är på en ung ålder kämpar med hemorrojder eller åderbråck inte bara behandla dessa, men också kolla upp din leverfunktion.

Dålig matsmältning

Lever är den del av matsmältningssystemet som är viktigt för att smälta fett. Detta beror på att levern producerar en syra som den lagrar i gallblåsan . Om du har svårt att smälta oljiga livsmedel kan du hjälpa levern och förhindra att den blir överbearbetad. , då hjälper du levern att få sitt jobb gjort. Har lite citronsaft på din mat, det hjälper dig att smälta feta livsmedel.Oregelbunden menstruation

Som tidigare nämnts är levern direkt förknippad med blod. Det är därför inte underligt att levern är också associerat med alla typer av menstruella symptom såsom kramper, PMS, oregelbunden menstruation, etc.

uksmärta

Smärta, tryck eller svullnad i magen kan vara resultatet av matsmältningsbesvär. Visst följt av smärta över revbenen på höger sida . är levern blir inflammerad sväller den upp och skapar tryck på området.

Migrän

Migrän kan orsakas av många saker, en av dem är dålig matsmältning och en lever som inte fungerar ordentligt. Migrän är ofta förknippade med menstruation eller när du har ätit eller druckit för mycket. Det kan också komma om du utsätts för många gifter som tobak, föroreningar, etc. 

Säsongsträning

är våren kommer, känns vi ofta tunnare än normalt och det är ofta svårt att komma igenom dagen. Om du upplever en sådan trötthet varje gång säsongen ändras kanske du vill stärka levern med några gröna juicer eller andra naturliga behandlingar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar