Johnson & Johnson att betala $ 417 miljoner som talk har kopplats till cancer

 Det är det belopp som företaget Johnson & Johnson måste betala till en 63-årig kvinna. va cheverría hävdade att orsaken till hennes  var användningen av talk på hennes intima delar.

Offret  som 

Det var dock för 10 år sedan, 2007, . Tyvärr var det i en terminal fas.

Därför bedömde juryn att det stora företaget skulle behöva betala här  i skadestånd.

Käranden advokat Mark obinson, sade att hon var tacksam för domen. Han sa att 

dolda risker

I hennes försvar citerade va cheverría en  som genomfördes 1982 under ledning av forskaren Daniel W. Cramer.

Den förklarade hur kvinnor som använde talk på deras könsorgan 

Det var då att Johnson & Johnson uppmanades att märka produkten för att varna konsumenterna om möjliga konsekvenser.

Företaget ignorerade dock detta.

Vidarebefordra  mottagits av Johnson & Johnson, baserad i ew Jersey. nligt  finns det 300 pågående försöksfall i Kaliforniens registret ensam.

Detta är utan tvekan litet jämfört med mer än 4500 i hela landet. Tyvärr finns det nu tusentals framställningar från kvinnor som hävdar att de utvecklat äggstockscancer till följd av användningen av talk för att eliminera 

Företaget har redan förlorat ca $ 300 miljoner i fyra av fem tidigare fall i Missouri. Johnson & Johnson planerar dock att överklaga och visa produktens kvalitet och säkerhet.

Frågan är: 

ingen nyhet att denna produkt är förknippad med risk för . Oavsett uttalanden, listar International gency for Cancer esearch användning av talk på intima delar som 

För sin del, säger den brittiska stödgruppen för äggstockscancer, Ovacome den  att säga att användningen av talkpuder ökar risken för att utveckla sjukdomen.

I så fall ökar cancerstatistiken med 1 av 3 kvinnor.

Vad är det som ger talkpulver i rampljuset?

Tydligen är det på grund av ämnena i ingredienserna.Talkpulver, även känt som magnesiumsilikat, är 

Detta orsakar inte bara allvarliga respiratoriska problem utan också cancerframkallande effekter som har studerats sedan 1971. Därför krävs att 

Detta har använts för spädbarn sedan 70-talet. Det finns dock en misstanke om att forskningen inte är tillräckligt noggrann , eftersom den är baserad på den mängd produkt som folk kommer ihåg att de använde, vilket inte är korrekt. Det finns många studier som säger att det inte finns någon korrelation mellan talk och äggstockscancer.

Det är ganska likt att röka cigarettrökning: Ju mer du röker desto större är risken för lungcancer. Men forskare vet fortfarande inte om det här är fallet för talkpulver.

Hur som helst rekommenderar vi att du är försiktig! Intimuskulering kan fördubbla risken för ovariecancer.

Hur kan du förhindra det?

Prata pölar går igenom kosmetiska produktbedömningar. Därför får den inte en uttömmande undersökning av livsmedels- och medicinreglerna.

Det finns miljontals produkter på marknaden som marknadsförs som skönhetsprodukter och som inte är bra för vår hälsa. I alla fall är

alltid bäst att använda naturliga produkter med färre toxiner. 

nligt de senaste nyheterna testar två spanska sjukhus ett nytt cancermedicin. De kommer att testa detta läkemedel hos 24 patienter som har tumörer med dåliga förutsägelser. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar