Bara för idag, låt allt flöde

 Låt de dåliga sakerna försvinna sig och vara mer mottagliga för det goda.

Om du aldrig har försökt denna personliga tillväxtstrategi föreslår vi att du börjar med det så snart som möjligt.

 och utöver detta kan du kanalisera din energi att bli mer produktiva.

Du har kanske redan hört talas om "flöde" eller något liknande det. Många människor erkänner ofta ett andligt eller något abstrakt begrepp till denna idé när 

ades egreppet flöde släpptes 1975 av psykolog , varefter den har spridit sig i en mängd olika tillämpningar med anknytning till personlig utveckling och även arbeta etik.

Det är ett intressant koncept som både är väldigt avslappnande och användbart i ditt dagliga liv. I dagens artikel lär vi dig hur man ska flyta, hur man ska kunna transporteras bort härifrån och nu för att öka din medvetenhet. 

Låt allt flöde och inte låta något distrahera dig

Mihaly Csikszentmihalyi definierade som en harmoni där en person kan fokusera helt på vad de gör.

Missa inte: 

Du kan låta allt flöda samtidigt gå en promenad, läsa en bok, koppla av eller ens. 

 • Psykologer förklarar att många människor är under påverkan av det irreversibla sinnet. De går från en tanke till en annan, 
 • småningom dockor frustration och olycka upp eftersom ditt tänkande börjar att falla i dessa komplexa raviner "Om jag hade ..." , "Om andra gjorde ..." och "Om jag kunde ..."
 • Dessa typer av tankar hindrar ditt flöde. De stoppar dig, lama dig i frustration och obehag. Vad de genererar är negativ energi.

tt flyta inte att fly, det är att vara närvarande

För att hjälpa saker flöde, måste du vara medveten om att försöka köra ifrån en situation inte löser någonting. Flyta sätt släppa det som håller dig från att gå framåt, men man måste vara modig nog att konfrontera skada dig just nu.

 • Det är också viktigt att acceptera att det finns vissa saker som inte kan ändras. . Du kan inte tvinga någon att älska dig.
 • Det finns vissa aspekter du måste acceptera, och acceptans är också en del av flödet själv.

Vi rekommenderar att läsa: 

Du rör, vara en del av

Förmodligen har du kände fångade, existentiellt strandsatta på mer än ett tillfälle . Denna sinnestillstånd är mycket vanlig bland människor, och det är viktigt att lära sig att hantera det.

 • Förstå det flödet framför allt är rörelse. Så mycket så att tanken om lycka är väldigt mycket kopplad till det faktum att allt strömmar och ingenting eller ingen kommer att hålla dig tillbaka eller stoppa dig. 
 • Säg att du inte har mycket arbete just nu och du är i ett mycket komplicerat, olyckligt förhållande.

Du vet att i de städer där du bor finns inga andra arbetsalternativ, så du bestämmer dig för att ta det första steget. Du tillåter dig att flöda. Du blir mer mottaglig och du börjar höra om andra möjligheter. Du blir bättre informerad, du utökar din sökning och en dag bestämmer du: du är redo för en förändring.

Du väljer att lämna din stad och förhållandet som gör dig olycklig att försöka lycka dig någon annanstans. Den förändringen, den rörelsen, ger dig i sin tur andra nya drag.

Du hittar jobb och där träffar du någon som är speciell. n som verkligen uppskattar och älskar dig.

ara

är du låter allt flöda och vägrar att låta det skada dig , kan du verkligen vara fri att göra din egen väg. Prova det idag och du kommer att se vilka positiva resultat det kan leda till. Leta efter "optimala" upplevelser

Om du aldrig hört någon prata om optimala upplevelser berättar vi dem att de är mycket lätta att identifiera; De är dock inte alltid lätta att använda.

Läs också:

5 saker du kanske inte vet om depression, den osynliga sjukdomen n optimal upplevelse är glädjen man får från att göra något du gillar: en kram, en måltid, en promenad, ett bad, en konversation, en semester ...

 • Kom ihåg att optimala upplevelser inte är programmerade. Många människor tar attityd
 • "Jag slappna av när jag är på semester" eller "Jag ska vara glad när helgen kommer" eller " jag vet vad kärlek är när jag ha rätt partner ". Kom ihåg att
 • Den bästa tiden i ditt liv är alltid just nu. "Jag kan inte i dag" eller "Du är inte värt det." Det är bara en fråga om att vara närvarande och växa på ett harmoniskt sätt i enlighet med ert samvete, frihet, integritet och en djup inre frid som tillåter dig att njuta av "här och nu".

7 sätt att starta dagen bra och bekämpa stress och ångest

Varför inte försöka få upp lite tidigare för att möta dagen med lite mer positivitet och mindre stress? Detta ger dig mer tid Läs mer "

ADVERT

Lägg till din kommentar