Läs om vikten av gråt (korrekt)

nligt en studie publicerad i tidskriften , tårarna en indikation på att något viktigt som händer i ditt liv.

 xperter på känslomässiga psykologi rekommenderar att människor tar tillfället i akt att gråta under stunder av bitterhet eller stora svårigheter, men många inte förstår vikten av gråt.

Denna känslomässig release är en handling av "nödvändighet" eftersom det inte är värt att samla in, gömmer eller krossa nävarna tillsammans för att hålla tillbaka.

Det är en lättnad som är terapeutisk och befriande, vilket låter dig släppa bort saker som är problematiska i ditt sinne och skadar hjärtat.

I dagens artikel uppmanar vi dig att granska några av dessa aspekter av tårar och gråt som du kanske inte är medveten om. Vi rekommenderar också att du, på grund av din hälsa, aldrig försöker undertrycka denna naturliga handling, vilket är något vi ärvade från våra förfäder.

lla gånger har jag ropat fel väg

Det är sant. Tro det eller inte, det finns en felaktig väg att gråta. Oroa dig inte för denna information bekymmer eller överraskningar dig, eftersom sanningen är att ingen lär dig så mycket om känslomässiga relationer, den viktig kunskap som kan hjälpa dig varje dag.

tt förstå

vikten av att gråta när det gäller att vara mänsklig, resa gråter i Japan

I Japan kan du hitta hotell som

Mitsui Garden eller Yotsuya i Tokyo Vi lever

 • i en kultur där känslor är ofta mycket begränsad, sorg Japanerna är kända för sina stränga krav när det gäller arbetsmoral, och de antar mycket strikta normer för både familjer och socialt.
 • llt detta kan skapa extrema förhållanden av ångest och stress eftersom de kanske inte vet hur man hanterar eller flyger.
 • Tack vare dessa hotell där du kan gråta, kan alla som vill begära ett rum utnyttja det.
 • Det finns bekväma sängar, näsdukar, avkopplande badrum, musik och filmer som du kan använda för att hitta lättnad. Detta gör det möjligt för dem att ta hand om så länge de behöver, och att koka och skrika om det behövs.
 • ummen är ljudisolerade och diskretion är komplett.
 • fter att de se till att de kan sova, så vakna upp nästa dag med mer energi och känslan av att de är mer bekväma, till den grad att de är redo att göra de nödvändiga förändringarna eller omorientera sina liv på ett bättre sätt .
 • Se även:

Vad händer med din hjärna när du lider? 

Denna intressanta teknik i Japan kan rengöra, men det är inte alltid lämpligt. Vi människor har många instinktiva beteenden som, tack vare evolutionen, ansluter sig till dem runt omkring oss.

Det är alltid bättre att ta hand om andras företag.

Vanliga sociala handlingar som

"gråt" och till och med "gjutning" är mycket empatiska. Här är ett exempel: Du är ute med vänner, och en av dem göper. Snart kommer resten av dig att göra det också, men du vet inte ens varför du gör det.

Ge syre till hjärnan, men det är också ett empatiskt beteende som delas mellan de som har en nära relation.

 • tt gråta är i sig en handling som tjänar till att förena människor och meddela dem om att något händer.
 • Även om många människor gråter när de är ensamma eftersom de är svaga eller för att undvika att locka uppmärksamhet, är det bästa med någon annan att göra.
 • Först då kan du dra nytta av de fysiska känslorna av lättnad. Å andra sidan utnyttjar du den komfort som en person nära dig kan ge med sin omsmak och hans goda råd.
 • Detta är dock inte alltid lätt. Ibland kan du vara rädd, eller

du har inte rätt person att kunna trösta dig utan att döma dig. Men gråt är ändå något som är nödvändigt då och då, och det karakteriserar människor som en art. Varje kroppslig funktion som vi har finns av en anledning, så håller tårarna tillbaka inte naturligt.

Om du alltid försöker dölja dina tårar,

kommer negativa känslor att fortsätta att byggas upp. Dra nytta av dina tårar och lättnad som de tar med dig. Kom överens med din smärta, släpp ut såren, låt din röst bryta med varje kram och släpp sedan en lång suck.

Läs:

5 olika emotionella vampyrer Därefter kommer ditt liv att ha en annan färgton. Din hjärna blir mer avslappnad och du kommer att kunna fatta beslut tydligare.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar