Brev går viral: "Jag är en mamma, inte en slav!"

"tt vara en mamma gör mig inte en slav för de uppgifter som måste göras runt huset." Det här uttalandet gick nyligen efter ett intressant brev av en 32-årig australisk kvinna på Facebook.

Constance Hall är en ung kvinna som arbetar med socialt nätverkande och hon har sin egen blogg där hon talar om livet med en aktiv livsstil med barn. Hon betonar vikten av att upprätthålla sociala band, intressen och lustar.

tt brev publicerades för några veckor sedan, och det var mer än en åsikt. Det var som en inbjudan till alla kvinnor att de måste kräva sin plats i samhället och fortsätta ta hand om sin personliga tillväxt samtidigt som man integrerar det ansvar de har som föräldrar.

Idag vill vi bjuda in dig att reflektera över detta på vår hemsida.

Jag är en mamma, jag är en kvinna: Constance Halls brev

Constance Hall är en av kvinnorna som inte är rädd att ta med sina barn nästan var som helst hon går. Hon lyfter upp dem i sina armar och spenderar timmar på stranden, möter med andra barn och deras vänner eller handlar.

Hon ville inte offra någonting, så hon var tvungen att fastställa några fasta prioriteringar i hennes liv: hennes barn och sig själv.

Hon var ledsen att många av hennes vänner såg sig själva som "hemmafruar" istället för "mammor", och några av dem hade fallit i ett tillstånd av depression eller hjälplöshet när de kände sig ensam, så därför beslutat Constance att publicera dessa intressanta linjer som vi vill dela med dig:

se också: 

"jag skriver till kvinnor i parken, de som ser på sina telefoner utan ger lika mycket uppmärksamhet till dina barn.

Ja, jag pratar med dig. istället för att uppslukad av smarttelefonen ska anslutas till världen och dina barn, och inte dessa grupper av mödrar som endast talar genom sociala nätverkssajter .

ftersom minns spelar det absolut ingen roll vad denna "lilla grupp mödrar" tänkande. stiga upp och leka med dina barn.

kvinnan med berg av otvättade koppar och fat i diskhon kan fortfarande gå ut genom dörren med deras barn och gå ut för att koppla med sina vänner.

Jag pratar med dem g. tt vara en bra mamma, fru eller människa betyder inte att du måste spendera en evighet som rensar ditt hus. Om du lägger dig för mycket börjar dina vänner leva sina liv utan dig.

Till kvinnan med antidepressiva recept från läkaren efter födseln talar jag till dig. Du kanske inte tror på mig, men du kommer fortfarande att bekämpa din depression när dina barn växer upp. Förväxla inte depression genom att ge upp.Det är fortfarande du som bestämmer dig för ditt liv och du kan övervinna allt.

Detta är den bästa tiden i ditt liv, njut av det när du kan.

Ibland förvirrar vi styrka med svaghet, men kom ihåg att du är mycket starkare än du tror. Du är inte svag om du behöver fråga någon om hjälp. Det är värt det!

 de kan bara inte prata om det.

Jag skriver till kvinnan som inte har gått ner i vikt helt efter graviditeten. Oroa dig inte, det är inte viktigt, eftersom att vara mamma är ett nytt jobb som kräver din uppmärksamhet 24 timmar om dygnet, men du inte får betalt för det.

Det är faktiskt ett oändligt jobb. Tveka inte att äta den tårtan om du känner för det. Kroppen efter födseln är inte någonting någon annan bör bry sig om, så glöm vad andra säger: det är inte viktigt för någon.

Läs om: 

Vikten av att fastställa prioriteringar i ditt liv

Var och en av oss kommer att antingen känna igen oss i Constance ord eller inte. Du kan alltid ha huset rent och koppar och diskar tvättas och släppas bort, men senare har du hela tiden i världen till dina barn.

Läs 

  • tt vara en mamma betyder inte att du måste ge upp ditt liv, drömmar, vänskap eller yrken som du hade innan.
  • Vi inser att vårt dagliga liv inte längre kommer att vara densamma, att vi kommer att möta utmaningar, komplikationer, och att vi kommer att förlora hoppet vid någon tidpunkt. Men att leva, lära sig och vara en mor betyder att du är stark, flexibel och kämpar för det vi älskar varje dag.
  • etableringen prioriteringar är något vi måste helt enkelt göra: 

Om du vid något tillfälle börjar förlora hoppet, tveka inte att komma ut ur huset med barnen, få lite sol, prata med andra mammor, omge dig med andra som utan tvekan kommer att påminna dig om underverk av livet och uppfostra barn.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar