Livets stege: hur man kan förbättra sig själv dagligen under fem steg

 Du kan uppleva många ovanliga känslor just nu.

Du känner dig utmattad i ditt sinne och kropp. Du ser världen som om den rör sig i en riktning och du går i den andra. Du har ett tydligt intryck av att du är den sista personen som ska beaktas när andra fattar beslut och på något sätt kommer du att vara kvar.

lla dessa personliga dimensioner kan fånga dig på en fast punkt. llt du uppfattar om situationen du befinner dig är hänförlig till miljön runt dig.

Dessa saker gör att du utan tvekan växer och fortsätter att klättra på ditt livs väg.

ortsett från de metaforiska aspekterna är något mycket tydligt: ??du måste förbättra dig själv för att vara lycklig. u vill vi dela fem nycklar för att främja din egen 

1. Det första steget för att förbättra dig själv: sluta vara genomsläpplig

Om du är starkt påverkad av den kritik, är du genomträngliga. är du slits av vad andra säger till dig, rekommendera eller föreslå utan att först överväga din egen åsikt, är du permeabel.

Läs också: 

I tillägg till detta, om du är den sortens person som känner sig överväldigad av negativitet av dem omkring dig, med sina giftiga eller begränsade idéer , du är också permeabel.

På ett sätt är denna egenskap av känslomässig och personlig penetration något som kännetecknar oss alla i viss utsträckning.

 • För att stoppa det, börja med att visualisera en vägg.
 • Då internaliserar du ett mycket enkelt koncept: ingen kommer att kunna korsa den där väggen. Det är här din värdighet och självkänsla lagras, och ingen kan bryta den gränsen.
 • För att skydda denna gräns, var säker. Lär dig att säga "J".

2. ndra steget: ta hand om det som gör ont du

Den andra fasen för att förbättra sig själv och klättra upp i livets stege, är att lösa det gör ont dig.

Du känner besvikelse, och osanningar hela ditt liv som gör att du känner att du inte har åstadkommit något.

 • Du måste läka såren och sluta dra dem runt dig. esvikelse gör ont, men de kan övervinnas genom att vara medveten om att hela världen och människorna i den inte kan vara precis som du önskar.
 • Du måste anta att människor har fel och att du också kommer att misslyckas då och då. Förstå att allt detta blir en del av ditt förflutna. Det kommer att vara igår, och inget har hänt att du kan ändra.
 • u kan du ändra dig själv. 

3. Tredje steget: Icke-motstånd

För att utmärka, börja träna "icke-motstånd" -metoden. Vad som varar är emot.

 • Om du är en obesluten person, låt dig gå fri. li av med dina länkar och ta det första steget. Klättra upp livets steg bortom din komfortzon. llt du vill och drömmer om är bortom detta psykologiska hinder.
 • ädsla är det som kommer att vara de som mest kan förlamna dig på platsen.
 • ädslan att misslyckas, rädslan att inte vara vad andra förväntar sig av dig eller rastlöshet som kommer från att behöva leta efter dina drömmar kan ge dig besvikelse som är en vanlig förekomst bland mänskligheten. Lagen om motståndskraft kan användas på olika sätt. tt sätt är att acceptera andra som de är. Förvänta dig inte att kunna ändra dem.
 • n annan användbar strategi är att öva självförståelse. Om du vet vem du är och vad du vill, måste du bryta sig bort från vad som håller dig tillbaka och det som tvingar dig att fortsätta i lidande eller sorg.

Läs också:

motionell obalans: varför varje dag är inte lika med 

Med personlig frihet betyder det inte att du ska släppa allt och gå din väg - absolut inte. Frihet kräver trots allt ansvar.

Du har rätt att vara fri och

välja vad du vill och inte vill ha i ditt liv. Du kan också välja vem du vill ha och inte vill ha på din sida. Du förtjänar att klättra upp i livets steg, oskadd för att kämpa för dina drömmar och vad du förtjänar. Detta fjärde steget innebär framför allt att vara modig. Det är dags att lämna vissa saker bakom dig och klättra på det mest komplicerade steget av allt: beslutets beslut.

5. Femte steget: Fira kärlek

Fira kärlek är att kämpa för vad som är värt det och veta hur man behåller det. Överst i livets steg är att kunna hålla fast vid vad som gör dig lycklig.

Det finns ingen tvekan om att det finns människor vid din sida som du älskar. De är bäst av din upplevelse: uppskattar dem.

 • På samma sätt i ditt ultimata mål överst i ditt livs uppkomst är din personliga självförverkligande.
 • Här är ditt självkänsla skiner tt komma hit är inte lätt. Som vi sagt i början behöver du beslutsamhet. Men du kommer alltid att ha folk vid din sida som skjuter upp dig och ger vind åt dina vingar.
 • De är de magiska varelserna som lugnar själen och blir en intim del av din personliga resa.

Var dig själv och du kommer aldrig att misslyckas

Det är dags att börja behandla dig väl, för att ge dig själv uppmuntrande ord och uppmana er att fortsätta när livet blir svårt. Det är dags att vara dig själv. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar