Naturliga antibiotika utan recept

Du behöver inte gå till apoteket eller läkaren för att få de bästa antibiotika. Du kan definitivt få dem från naturen och helt utan recept, biverkningar eller risk för missbruk. Vill du veta hur man bota sjukdomar utan recept? Läs följande artikel.

aturliga antibiotika, raser och inköp!

, istället för att gå till apoteket och ta läkemedel som innehåller kemikalier, kan du välja ett eller flera hälsosamma och mer naturliga alternativ.

Grapefruktfrön

I hälsokostaffärer kan du köpa extrakt av grapefruktfrön. Du kan också låta fröna torka efter att ha ätit frukten. är frön har torkat kan du krossa dem i en murbruk. Grapefrukt kan bekämpa bakterier, svampar, parasiter och virus. Det är ett mycket ekonomiskt antibiotikum som kan tas av alla.

Vitlök

Det är ingen överraskning att vitlök är naturlig supermat. Det har många bra fördelar och används i tusentals recept. Vitlök är antibakteriell och har använts för att bota många epidemiska sjukdomar som pesten.

De antibakteriella egenskaperna studerades av Louis Pasteur på 1800-talet. Studien bekräftar att vitlök har förmåga att döda bakterier, svampar och virus. Det stärker också immunsystemet om du äter det råt.

Silver nano partiklar

Silverwater har förmågan att förstöra över 650 patogena patogener. Fram till 1934 (när penicillin upptäcktes) var silver nanopartiklar det enda läkemedlet som läkare använde för att behandla sjukdomar. Du kan köpa detta utan recept. nvändningen av denna anitibiotikum reducerades med utvecklingen av läkemedelsindustrin.

chinacea

Det är en nordamerikansk växt som används av indianerna för att bota sår. chinacea har förmågan att förebygga infektioner, förbättra immunsystemet och stimulera produktionen av lymfocyter.

Lymfocyter spelar en mycket viktig roll för att försvara kroppen mot sjukdomar, infektioner och virus. chinacea är också effektivt mot feber, influensa och öroninfektion. Det lindrar hudinflammation, smärtsam hals, matsmältning och smärtsam vattning.

Propolis

Detta är ett ämne som samlas från bin från växter och blommor.

ierna använder propolis för att hålla glödlampan ren och hygienisk. 

C-vitamin

Många frukter och grönsaker innehåller en stor mängd av vitamin C. Det har förebyggande egenskaper, och är en naturlig antioxidant  Människor som äter mycket citrusfrukter är inte lika lätt sjuka. Vitamin C eliminerar också virus och bakterier, liksom hjälper till att eliminera toxiner.

Oregano

Oreganoolje du kan köpa i hälsokostaffärer. Den är gjord av löv och innehåller ett ämne med mycket goda antibakteriella egenskaper. Det låter dig bekämpa infektioner och är mycket effektivare än antibiotika som säljs på apotek.

Oreganol förstör pneumokock, stafylokocker, streptokocker och enterokocker som orsakar olika sjukdomar. Dessutom är det effektivt att behandla 25 olika bakterier, inklusive antibiotika.

Oreganol är utmärkt för dem som har tarminfektion, tyfusfeber, urinvägsinfektioner, kolera, hudinfektioner och sår. Det skyddar dig också mot förkylningar, mässling och kyss. Det minskar inflammation från sår från knivar eller djurbett. Det neutraliserar också gift från bin, ormar eller spindlar.

Olive leaf

Du kan säga att olivlöv extrakt är "ett mirakel".  Det eliminerar också de skadliga effekterna av fria radikaler, som orsakar för tidig åldrande. Olive leaf extrakt är en anti-oxidant, antiinflammatorisk och smärtstillande.

stragalus

n växt med ett kinesiskt ursprung, som inte är så känt i västvärlden, används ofta i Kinas traditionella medicin. Det används i hela sien för att öka immunsystemet, förhindra influensa, förkylningar och bekämpa infektioner. stragalus är också antiinflammatorisk, antibakteriell.  Grönt te

Du har nog hört att Green Tea är

fördelaktig för viktminskning och vätskeretention  bekämpar effektivt nästan alla orala bakterier. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar