Nya studier visar att mikrofibrerna kan hjälpa till att rekonstruera ryggraden

merikanska forskare har utfört tester och har regenere mogna neuroner stamnät gnagare.

Deras resultat visar hur glia, den mest omfattande typ av cell i nervsystemet, kan omvandlas till mer primitiva celler. 

egenerering av mogna nervceller är också en viktig prestation som kan förbättra behandlingen för patienter med skador eller skador på ryggmärgen deras.

Vad är mest anmärkningsvärt är att en av författarna till , Chun-Li Zhang, har sagt att de har lagt grunden för regenerativ medicin för ryggmärgsskador.

Cellåtervinning kan användas för att skapa nya nervceller efter skada på benmärgen.

är resultaten bekräftas av framtida studier kan dessa strategier bana väg för användningen av patientens egna glialceller. 

Visa: 

Skador på ryggmärgen

Som du säkert vet, skadan på  orsaka irreparabla skador på neurala nätverk där. I mer allvarliga fall kan det kompromissa med motoriska och sensoriska funktioner.

Det är också viktigt att komma ihåg att en ryggmärgen inte behöver gå ner en hel sektion för att få ett fel. Det är mycket vanligt att det mesta av 

Trots vad du kanske tror är ryggmärgsskada alltid direkt relaterad till rygg- eller nackskada. Spines i ryggkotorna kan brista, 

Det är faktiskt ganska normalt att ha skada på nacke eller rygg men ingen skada på ryggmärgen.

idrag till ational Center for paraplegics

The ational Hospital för Paraplegic ligger i Toledo, Ohio, och delvis finansieras av hälso- och sjukvårdssystemet i Castilla-La Mancha (Spanien). Sjukhuset har fått fem miljoner euro från uropeiska kommissionen.

Dessutom använde ett projekt som kallas neurofibre den europeiska finansieringen.

Detta innebär studier och utveckling av 

euro Fiber Project

Projektet var ett av 12 som valdes ut av mer än 200 som lämnades in till det europeiska projektet för framtida merging Technologies (det europeiska programmet för framtida ny teknik) eller FT .

Dr. Jorge duardo Collazos är direktör och samordnare av . tt konsortium av sju forskningsgrupper från sex europeiska länder hjälper honom också.

Han har också Laboratoriet för eural epair och iomaterials (Laboratoriet för eural epair och biomaterial) vid ational Paraplegic Hospital.

  • euro Fiber Projektet löper under fyra år, från januari 2017 till december 2020.
  • tt utveckla biologiska säkra och effektiva enheter kräver elektrisk aktivt stöd för regenerering av det centrala nervsystemet, och aktivering av nervbanor i ryggmärgen själv.

Forskning på detta projekt är dubbelt: å ena sidan förbättrar projektgruppen mikrofiberens egenskaper. Å andra sidan studerar de fördelarna med denna nya teknik för att främja neuraltillväxt.

Dessutom uppgav projektkoordinator att studien kommer att fokusera på:

  • provningar för att kontrollera biokompatibilitet
  • Den regenerativa responsen hos nervvävnad
  • Den funktionella återhämtningstiden motoriska och sensoriska förmågor

 De kommer att kunna utveckla nya komplexa kirurgiska tekniker.

Missa inte: 

euro protes Microfiber

Med dessa nya mikrofiber, utvecklas och integreras mer effektivare neuroproteser i ryggmärgen.

Mest av allt, inklusive deras fördelar, är större känslighet genom att stimulera och ta emot signaler från neuroner som använder metallelektroder.

Dessutom minskar de skador som görs för patienten.

Slutligen har mikrofiber en enorm potential som  Samtidigt, medan de kan regenerera vävnader, är de också bidrar till att göra det möjligt för tillväxt av gliaceller och neuroner.

4 yogaställningar för att minska ryggsmärtor

ftersom dessa yogaställningar sträcker också ryggen och lindrar kompaktering, kan du få hela området att slappna av, lindra smärta och förhindra framtida skador Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar