"Nu är vi som." En pappa fick en tatuering av hans sons ärr efter att han opererades för cancer

 vem vet två saker mycket tydligt: ??han har den bästa far i världen, och ett långt liv framför sig.

Han är en modig pojke, mycket älskad av dem omkring honom, och ändå har hans cancer i hjärnan gjort ett djupt ärr på huvudet. Detta tog bort en del av hans ande, hans förtroende.

Om Gabriel är en nyhet runt om i världen, är det på grund av en vacker och uppmuntrande anledning. Inte länge sedan firade många länder Faders dag, och hans far, Josh Marshall, ville göra något speciellt. 

ärr på huvudet efter att ha drivits för cancer, och han skäms över det. Det påminner honom om sin sjukdom, som nästan är borta. ftersom detta ärr tog sitt leende, bestämde fadern att han skulle få en tatuering. På samma plats, i samma färg, för att simulera samma sår av mycket speciell anledning:

nämligen att ge sonens styrka. 

tt exempel på en pappa som älskar sin son

lla föräldrar älskar sina barn framför allt annat. Det kanske inte är ett obehagligt ögonblick än det ögonblick du upptäcker att ditt barn har diagnostiserats med en allvarlig sjukdom som cancer.

Vi rekommenderar:

Lär barnen att drömma, inte rädd 

överlevnaden för barn med cancer i åldern fyra till arton år är 80%. Det här är goda nyheter, men kampen, rädslan och smärtan att se ditt barn utsättas för hårda behandlingar och ingrepp är utan tvekan mycket svårt.

Gabriel Marshall fick sin diagnos förra året, och effekten var överväldigande: han hade en sällsynt form av hjärncancer kallas

anaplastiskt astrocytom 

Även om prognosen inte är bra är överlevnadsgraden hos barn större, vilket gav Gabriels familj hoppet att de aldrig förlorade, inte en gång om dagen.

Cancer i ett 8-årigt barn

är ett barn diagnostiseras med en sjukdom av denna omfattning,

, är de ännu inte helt medvetna om vad det betyder. Deras liv förändras dramatiskt, och vardagliga aktiviteter som skolor, vänner, lek och läxor kommer att störas av sjukhusvistelser, behandlingar, nålar och rädslor.

n av de svåraste sakerna de måste acceptera är

deras fysiska förändring. 

behandlingar orsakar inte bara att patienterna förlorar sitt hår. Deras ansikte svänger, de går ner i vikt, deras uttryck förändrar dig, och utmattning är en ständig följeslagare för varje cancerpatient. Gabriel överlevde en känslig operation där onkologer tog bort mycket av tumören. Det var ett komplicerat förfarande som inte fullständigt kunde eliminera all skada som orsakats av astrocytom.

 • Hans diagnos är dock bra.
 • Sjukdomen är nu stabil och inaktiv. Vi rekommenderar:

De bästa anti-cancerframkallande grönsakerna Men det var ett varaktigt problem att Gabriel förlorade sitt förtroende. Varje gång han ser i spegeln, är operativsystemet

 • allt han kan se. Den stora beniga ären som böjer sig runt och omkring örat som en pil som pekar mot hans sjukdom. Han har förlorat sina drömmar, vägrar att gå hem, gå tillbaka till skolan, att leka i parken ... allt han ser är detta ärr.
 • Josh Marshall är Gabriels far. Han är en 28-årig optimist och en modig man som inte har lämnat sitt barns sida någonsin. Trots hur orättvist livet kan vara, vet han att det viktigaste du behöver behålla är din attityd och din känsla av hopp.
 • Det var därför klart att när läkare hade gjort sitt jobb att ta bort tumören från sonens hjärna, var det dags att "läka sina känslor" för att återställa sitt förtroende, energi och optimism.

Fars dag gav Josh sin son en fantastisk överraskning: Han rakade på huvudet och fick en tatuering som såg ut som Gabriels ärr. u

 • "de var lika".

 • Sedan den tiden har den lilla pojken gått ut med förnyad styrka. 
 • hans fader är med honom för att visa världen sina ärr,
 • och tillsammans är de starkare människor som kan möta någonting. 

  ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar