Strålning från mobiltelefoner: De 10 högsta enheterna

Under de senaste åren har många hälsoexperter höjde larm om överdriven användning av elektroniska apparater som invaderar våra liv mer och mer. Det här låter konstigt och nästan fel, för med tekniken på väg upp tror man att det kommer att medföra många nya lösningar och användbara applikationer i vardagen. Men denna oro är förnuftig eftersom när tekniken växer, särskilt trådlös teknik, används mikrovågsugnar och frekvenser som kan påverka kroppen över tiden. 

 Med framsteg inom trådlös teknik måste vi betona en av de viktigaste trådlösa enheterna i utvecklingen av teknik: mobiltelefonen. Vi kommer att förklara hur mobiltelefoner kan orsaka cancer och andra hälsoproblem.

Kan mobiltelefonanvändning leda till cancer?

Tidigare studier har visat att frekvent användning av mobiltelefoner inte är lika säker som vi en gång trodde. Skälen kan vara:

 • Mobiltelefontekniken har utvecklats och är under plötsliga och snabba förändringar tack vare ökningen av samtal i både kvantitet och varaktighet.
 • Ökningen av varaktigheten av mobiltelefonanrop ökar exponeringen för strålning, vilket ökar risken för cancerutveckling.
 • n annan liknande orsak är ökningen av mobilabonnenter världen över.
 • Siffror från Cellular Telecommunications och Internet ssociation i US visar att 
 • Detta är tredubbla antalet 110 miljoner användare år 2000.
 • Det uppskattas att på global nivå, 
 • Det är också relevant att , och detta är farligt eftersom de avger radiovågor, en form av joniserande strålning som är verkligt farliga.

Kolla in den här artikeln: Är det farligt att sova nära mobiltelefonen?

Vad är studier om användningen av mobiltelefoner och cancer?

nligt uppgifter från International gency for esearch on Cancer de Det vill säga 

För att nå sin slutsats använde byrån långsiktiga data om intensiv användning med olika typer av mobila enheter.

Även om dagens , enligt branschexperter, såsom Dr. George Carlo, mobiltelefonbranschen kan ha folk på randen till en hälsokris. till följd av den ökade användningen av mobil teknik.

I själva verket finns det redan några hälsoproblem och klagomål som är förknippade med strålningen från mobiltelefonen, till exempel:

 • Återkommande huvudvärk
 • Högt blodtryck
 • arly utbrott av lzheimers sjukdom
 • Cancer

Glöm inte att läs: lägre blodtryck utan medicinering

Vilken mobil avger de högsta nivåerna av strålning?

För att en mobil enhet att passera certifiering från Federal kommissionen Communications (FCC) och vara godkända för försäljning på den amerikanska marknaden, har maximal absorptionshastighet eller dess Specific bsorption ate (S) blir lägre än 1, 6 watt per kilo.

Med detta i åtanke har vi skapat en lista över de 10 mest mobila enheter enligt strålning de avger

 S: 1. 54

 S: 1. 54S: 1. 5S: 1. 49S: 1. 49S: 1. 48S: 1. 45S: 1. 44S: 1 . 43

 S: 1. 41

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar