Raffinerat socker kan hjälpa cancerceller att växa

, men en sak som de alla har gemensamt. I årtionden har forskare fokuserat studierna på sambandet mellan diet och cancer, och de har kommit till en slutsats. att vissa typer av mat ökar risken för att få den här grymma sjukdomen.

land de viktigaste grupperna av livsmedel som är relaterade till spridning av cancer är raffinerat socker , som vi finner i de flesta hem i världen och att vi människor älskar att äta på grund av den söta smaken.

affinerad socker - n cancerframkallande mat?

nligt forskare vid University of California i San Francisco är raffinerat socker en stor hälsorisk, så stort att det borde vara så giftiga som alkohol och tobak. Flera studier har visat att regelbunden konsumtion av socker bidrar till mer än 35 miljoner dödsfall i världen varje år , eftersom socker, förutom att ett nära samband med diabetes, även kan vara förknippade med allvarliga sjukdomar cancer.

land intaget skadliga effekter socker har är: diabetes, metaboliskt syndrom, hypoglykemi, halsbränna sjukdom, och hjärtsjukdomar. är det gäller förhållandet med spridningen av cancer är socker är fortfarande den viktigaste ämnet för många forskningsprojekt och experiment och 

xperter inom medicin har konsekvent stött idén om atinntaket av vissa typer av mat och cancer spridning är "svag", eftersom de ännu inte har hittat giltiga medicinska mönster som kan stödja ett sådant sammanhang. Debatten om ämnet fortsätter. Många forskare, läkare och alternativ behandling har visat sig att ett effektivt, säkert och ekonomiskt sätt att behandla cancer är att skära ner intaget av vissa livsmedel , inklusive glukos. Denna terapeutiska strategi är tänkt att "svälta" tumörer genom att förändra personens diet, som därmed blir nyckeln till att vinna kampen mot cancer.

n av de första grupperna som upptäckte att socker kan hjälpa cancer att växa var forskarna vid Huntsman Cancer Institute i Utah. I en studie publicerad i tidskriften Proceedings skapats av ational cademy of Sciences, förklarade de att det medicinska området, har det varit klart sedan 1923 att cancerceller behöver mer glukos än normala celler. Programmet förklarar också hur denna process sker och hur patienten kan reglera sockerintag som ett sätt att kontrollera tillväxten av tumören.

Å andra sidan visar en forskningsstudie gjorts av Dr Thomas Graeber och hans kollegor, som publicerades i 2012 i tidskriften Molecular Systems iology som beröva cancerceller av glukosresulterar i cellerna dör på grund av giftiga ackumulering av syrereaktiva arter

Intag av raffinerat socker kan ha en viktig koppling till cancer.Förutom att vara en av anledningarna till att cancer uppstår kan cancerceller växa när patienten först har haft sjukdomen. Dessa upptäckter bör definitivt vara en del av någon cancer, eftersom de potentiellt kan bidra till att förbättra resultaten . är cancerceller först uppstår i kroppen, är de beroende av regelbundna glukostillskott att växa.

lla kan göra sitt sätt att förhindra cancer och bli av med de uppenbara "skurkarna", som förädlat socker. Även om  som bidrar till denna sjukdom, spelar den fortfarande en mycket viktig roll.

Vi bör alla vara medvetna om den skada vi kan påverka våra kroppar genom att ta för många cancerframkallande livsmedel och försöka minska intaget eller helt skära det ur din kost. Tänk på att detta socker finns i mycket av maten vi äter som vanligt: ??kakor, godis, kex, desserter, vissa spannmål och såser.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar