Ta bort urinsyra kristaller i lederna naturligt

Gikt är ett tillstånd som orsakas av ökad produktion av urinsyra i blodet. Detta ger vanligen ganska smärtsamma symptom. För att undvika (eller eventuellt bli av med) problemet, läs den här artikeln. Här kommer du lära dig att naturligt bli av med urinsyrakristaller som ackumuleras i lederna. Gikt är ett tillstånd som påverkar många människor, särskilt äldre. är blodet har för mycket urinsyra lagras överskottet i lederna. Men det kan också vara ett symptom på njureproblem eller ett resultat av att äta mat som innehåller mycket puriner.

Hur man minskar urinsyra

Det är viktigt att du har en hälsosam kost med mycket mat med högt vatteninnehåll. Dessutom bör du äta mat med små puriner, som gurka. Denna grönsak innehåller bara 7, 3 milligram puriner per 100 gram. Det är därför idealiskt när man ska minska urinsyrahalten och förhindra gikt.

Vatten hjälper också till att eliminera urinsyrakristaller som ackumuleras i lederna och orsakar allvarlig smärta

. Drick mycket vatten varje dag (mer än två liter) och öka intaget av mat rik på vatten. Förutom gurka och squash är andra frukter ett bra val. De vanligaste orsakerna till gikt (eller ackumulering av urinsyra) är

Högt blodtryck

 • 
 • Psoriasis
 • 
 • Gikt kommer när kroppen måste behandla för mycket protein från specifika livsmedel, såsom rött kött. ågra av dessa proteiner elimineras genom urin och svett, men något kvarstår i kroppen.

är detta överstiger normala nivåer, sätts urinsyran på olika ställen. I blodet och i lederna.

Det är därför urinsyra kristaller är så smärtsamt och orsakar svullnad, rodnad, och tryck och tryck i specifika områden. Särskilt gäller detta storån och händerna. Det kan också orsaka mindre utslag i knä, fötter, anklar, axlar eller armbågar.

ecept för hur urinsyra kristaller kan avlägsnas från lederna

För att göra denna saft som minskar urinsyra i lederna behöver följande ingredienser:

n medelstor gurka

 • 
 • Tvätta alla ingredienser, skära upp gurkor och selleri, och lägg i en mixer. Skala sedan citronen och ingefära så att du får en jämn blandning. Drick denna blandning varje dag, helst på en tom mage. Du kan också dricka det igen, helst på kvällen efter arbetet.

Förutom att dricka denna saft är det lämpligt att minska intaget av mat som innehåller mycket puriner. Det är också viktigt att träna mycket, börja gå en promenad varje dag.

Om du har problem med hög urinsyra i blodet eller i lederna kan du dra nytta av dessa hemlagade recept:

Gör en saft av fyra morötter, en mango, en ananasskiva, 30 gram jordgubbe och en citron. Drick det varje morgon. Om symptomen återvänder kan du dricka ett glas under helgen.

Koka 30 gram tranbär i en liter vatten. Låt det koka i tre minuter. Täck för att låta det tappa i 10 minuter innan du stänger av. Drick tre glasögon av detta varje dag.

 • landa tre matskedar av rosmarinolja och tre matskedar sojabönolja. Massage detta försiktigt i din smärta.
 • Drick saften från en tomat tre gånger om dagen. nvänd bara mogna tomater. Du kan också använda tomater för dina måltider.
 • Gör en blandning av bakpulver och lite vatten. Du kan lägga detta på det smärtsamma området.
 • Krossa två vitlöksklyftor och blanda med en matsked av kikärter och en liten äppelpajvinäger. Lägg blandningen till det smärtsamma området.

 • Ha två kålblad i mixern och placera den på det område där du är skadad. nvänd cirkulära rörelser. Gör det två till tre gånger om dagen.
 • Koka en halvlök i en liter vatten. Låt det koka i tre minuter. Låt det ta fem minuter innan du blandar blandningen. Drick en kopp här tre gånger om dagen. Om du känner att smaken blir för bitter, lägg till lite honung.
 • Koka lite vatten och ha i tre löv persilja, 50 gram kål och en halv lök. Låt det koka i femton minuter innan du kyler ner det och blandar blandningen. Innan du dricker, tillsätt saften från en citron. Den här är bäst före lunchen.
 • Koka lite korn i vatten i tio minuter. löt och drick en kopp tre gånger om dagen.
 • Koka en halv liter vatten och tillsätt två matskedar av torkad hyllablomma. Täck, silke och låt den torka. Drick det hela dagen. Du kan njuta av lite älskling om du vill.
 • Klipp en bit aloe vera och avlägsna gelén. Sätt detta där du har gikt.
 • ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar