Sömnlöshet ökar risken för stroke och myokardiell

Vi har tidigare talat om 

Det är logiskt att vi talar så mycket om sömnlöshet. Det är trots allt ett problem som drabbar fler människor varje dag, trots att sömn har en grundläggande funktion i kroppen.

Under denna tid vilar och regenererar kroppen från all den trötthet det har haft under dagen. Därför 

Även om vi blir mer och mer medvetna om vikten av att ta hand om oss själva, stärka samhällets konkurrenskraft och krav i vårt arbete för oss att ignorera vissa aspekter, såsom god sömnhygien.

Vi gör det så mycket att många enkelt associerar sömnlöshet med att inte sova hela natten. Men omfattningen är mycket större.

I huvudsak sömnlöshet . På det sättet, när det händer, får du inte så bra vila som du borde.

Även om konsekvenserna av detta villkor är mycket olika, har högre 

8 sätt kropps varningar innan en stroke

hur sömnlöshet har visat sig öka risken för stroke och hjärtinfarkt

fanns totalt 15 studier med tester på 16,098 deltagare undersöktes i denna makro studie.

I registrerade perioden registrerades 11,702 fall av  eller koronar fall. lla patienter hade symtom på sömnlöshet under studien.

Det är dock slående att detta problem inte uppstår hos patienter som vaknar innan larmet släcks.

Snarare  eller de som har sömnstörningar. Som ett resultat får kroppen en sömnbrist, som kan kulminera i ett problem av denna typ.

Qiao He, studentens handledare, säger dock att det fortfarande är svårt att fastställa det exakta förhållandet mellan de två fenomenen.

  • Å andra sidan är det klart att den 
  • Som ett resultat, ändra blodtryck, såväl som inflammatoriska och proinflammatoriska cytokiner. lla är involverade i cerebralt eller koronärt infarkt.

men 

  •  eftersom de är mer benägna att drabbas av sömnlöshet. Detta beror delvis på hormonella förändringar och deras svar på 
  • Vi rekommenderar därför att 

Tips för god sömn hygien

9 naturliga ingredienser som ger god natts sömn

utbildning

Physical  kan du inte bara trött, men 

dessutom .Det är därför, efter ett träningspass, du märker att du är i ett mer positivt humör och känner dig mer avslappnad.

Som om detta inte vore nog, , eftersom det hjälper oss att övervinna våra mentala och fysiska gränser och förbättra vår figur.

Gå inte till sängs utan att känna dig trött.

Ibland gör vi misstaget att gå och lägga sig när vi tycker att det är dags att göra det. Detta kan dock vara ett problem om du har sömnlöshet.

Tryckt för att sova ger motsatt effekt: vi blir stressade på grund av det.

Har det någonsin hänt att du aldrig kan sova natten innan när du vaknar tidigare än vanligt nästa dag? Vanligtvis går vi till sängs tidigare än vi borde, och sedan 

Skapa scheman för att undvika risk för stroke och hjärtinfarkt.

Dessutom är det viktigt att ha ordningen i ditt liv.  älskar rutiner. är du väl har etablerat en rutin fungerar den alltid på samma sätt.

är du har utvecklat ett schema, kommer du att bli förvånad när du är mycket aktiva klockan nio på morgonen och plötsligt börjar gäspa redan 10:00 på kvällen.

Stå upp på samma gång varje dag. Stressa inte

, som boken du aldrig kan slutföra.

Även om forskningsresultaten inte är mycket uppmuntrande, är den goda nyheten att det finns sätt att övervinna sömnlöshet. Om du sover bra är det mindre chans att detta tillstånd kommer att äga rum  Det är nog att överväga att få en god natts sömn, eller hur?

8 livsmedel som naturligtvis hjälper dig att bekämpa sömnlöshet

Har du haft problem med att sova senast? Öka din konsumtion av de livsmedel vi har nämnt här och se fördelarna med dig själv! Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar