Sophia Loren: Du kan vara sexig när du är 81

 fortsätter att vara ett tydligt exempel på att bevara den feminina skönheten trots de kommande åren.

Trots att hon inte längre kan vara vacker ung kvinna som fångade världen med sin talang, deras kurvor och deras  har Loren, nu 81 år gammal, fortfarande fysik karakteriserar henne som " .  "

Hon delar denna utmärkelse med en annan tidlös skönhet som också är över 80 och var en ikon samtidigt: rigitte ardot (född i Paris 1934 ).

För att fira detta, och deras 81 födelsedagar, gjorde den berömda stylist duo Dolce och Gabbana läppstift som heter Sophia Loren o. 1 , med en nyans av körsbär som har en snygg elegans, men det ser naturligt ut.

Domenico Dolce och Stefano Gabbana säger att Sophia Loren nr 1 är en "gestus av kärlek" för Loren, och även för "alla kvinnor".

I reklam för sin kampanj, ser du en leende Loren klädd i en svart spetsklänning och ett halsband av juveler, tillsammans med en matchande körsbärs läppstift (hon valde färgen själv).

rfarenheterna har varit givande för skådespelaren, som är medveten om att det är ovanligt att en sovjetiske att vara mitt i en reklamkampanj för skönhetsprodukter.

Hon vägrar dock att vara en skönhetsikon från det förflutna, och hon kommer inte att tveka att acceptera nya utmaningar som de framträder.

stylist som har skapat denna hyllning till henne sade att det är deras " sätt att säga tack, " eftersom  Hon är en perenn källa till inspiration. "

evig ungdom ...

Sofia Villani Scicolone, känd i hela världen som Sophia Loren föddes i om den 20 september 1934. enligt memoarer henne, var hennes intresse för att agera inspirerat av 

esök den här artikeln: 

Till slut blev hon en deltagare i flera skönhetstävlingar, där hon vann titlar som fröken Principessa del Mare 1949 Fröken leganzza 1950, och hon var en finalist i miss Italien tävling i 1951.

fter att hon hade avslöjat sin talang och hennes skönhet, gick hon in i filmens värld, där 

I intervjuerna är hon alltid stolt över att hon fortfarande känns som en tonåring, även om hon medger att hon är 81 år gammal.

Vad är hennes hemlighet? Det har inget att göra med krämer eller annan föryngringsteknik. Sophia Loren medger att för att övervinna åldern måste du bemästra ditt sinne och framföra all din talang och kreativitet.

Tidens gång har inte varit en källa till oro eller orsaken till  för den italienska skådespelerskan, men hon har känt osäker på någon punkt i den långa karriär.

Se också: 

 genom att alltid försöker starta nya projekt och för att få ut det mesta av dem .

Memoarer henne, Igår, idag, i morgon (utgiven av Lumen) och konstaterar att hon var den första skådespelerskan som vann en Oscar för en prestanda i en icke-engelskspråkiga film (1961 för filmen Två kvinnor ), och hon säger att " är att bli gammal kan vara roligt och även kul om du vet hur man får ut det mesta av din tid, om du är nöjd med vad du har uppnåtts, och om du fortsätter att hålla dina drömmar. "

är hon har spelat i hundratals filmer och med en karriär som spänner över mer än 60 år, bevarar Sophia Loren essens som har gjort henne har kallats "den sexigaste kvinnan i världen", och idag fortsätter hon att vara en av de främsta ikonerna för feminin elegans.

 som också har presenterats i reklamkampanjer som vill hedra dessa ikoner för mode och skönhet.

land dem är sångerskan Joni Mitchell (71 år gammal) med Saint Laurent , författare och journalist Joan Didion (80) för Céline , Jane Fonda (78) för L'Oreal Paris och Catherine Deneuve (72) för Louis Vuitton

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar