Te och havregrynsgröt till mer energi

. Vissa dagar du vaknar kanske lite mer trött än vanligt och undrar hur du kommer att lyckas få dig igenom dagen när du ser dig själv i spegeln.

Och hur dessa kvällar där du kommer hem från jobbet och har en oändlig lista med saker du behöver göra? Oroa dig inte - Det här är så enkelt att förbereda och kommer att bli en perfekt lösning för upptagna dagar. Försök!

Ökad energi med gryn och rosenrot te

Denna smoothie är perfekt för barn, pensionärer och vuxna. Fastigheterna är perfekta och effektiva. 

 • Mål trötthet och allmän svaghet
 • Förbättrar cirkulationen och ger mer syre till hjärnan, vilket också kan minska huvudvärk
 • Förbättrar koncentration
 • Ger en "cocktail" av antioxidanter med vitaminer och mineraler, och som är helt de De gånger du känner dig svag, yr eller bara känner dig nere. Perfekt för personer med lågt immunförsvar.

Hur skapar du detta?

Du behöver följande ingredienser:

 • 1 kopp mineralvatten (200 ml)
 • 2 matskedar havregryn (40 gram)
 • 1 tepåse rosenroot te, eller 20 gram rosenroot
 • 2 matskedar honung (40 gram )

? åväl kan denna tonåring hittas enkelt i välfyllda mataffärer och även i tefacket i din vanliga mataffär. osenrot är en medicinsk växt som används av ryska soldater för att återfå sin styrka i strid. I Kina är växten känd som "den gyllene växten" på grund av dess restaurerande och energiska egenskaper. Det kan också förbättra humöret.

Du kanske också veta att rosenroot är känd för sin förmåga att minska kronisk stress, bekämpa trötthet och stärker immunförsvaret . Kom ihåg att personer med hög stressnivå har ett lägre immunförsvar och är mer mottagliga för infektioner och sjukdomar. Därför har du alltid rosenkrämet inom fingertoppen hemma.

? Vi skriver fortfarande om detta på bloggen. Oatmeal ansåg superfoods, och är rik på vitaminer och mineraler som hjälper till att reglera kolesterolnivåer och stärker din hälsa, samtidigt som det hjälper dig att kontrollera din vikt. Det är verkligen fantastiskt.

Hur gör du den här energirika drinken?

 • Om du köper tepåsar, bara lägga en tepåse osenrot te i en halv kopp varmt vatten. Om du köper te i bulk, bör du förbereda tonåren i en kastrull. Koka tesked för en halv kopp vatten och låt det koka på låg värme i 20 minuter.
 • Sedan gör du havregryn. Om du använder snabbkokt havregryn kommer det att gå mycket snabbare. Tillsätt 2 msk havregryn av denna variant i en halv kopp vatten och koka upp - det är lätt. Om du använder vanlig havremjöl måste de vara i vatten i två timmar först.
 • landa väl - du kommer genast att märka en läcker lukt från den krämiga massan.
 • Då måste du suga vätskan för att ta bort eventuella bett. Häll sedan i ditt favoritglas och lägg till några isbitar om du gillar , eller drick det vid rumstemperatur. Det är helt upp till dig.
 • Om du behöver sötsaker i denna smoothie, lägg till 2 matskedar honung. Vissa gillar också att sprinkla lite revet kanel på toppen. Drycken har emellertid en mild och trevlig smak, det känns bra för magen och är lätt att smälta. åde barn och vuxna kommer att älska den här. Drycken är också ett bra val för personer med diabetes
 • Till sist ger vi detta tips: dricka din smoothie långsamt medan du kopplar. fter en halvtimme kommer du att känna dig starkare och mer avslappnad och ha mer energi. Denna åtgärd är lämpligt när som helst under dagen, men undvika att dricka det mer än en gång per dag som för mycket osenrot kan vara ganska stimulerande.

Är du redo att prova den här unika blandningen av rosen och havregryn? Vänta inte - försök att kämpa utmattning idag med den här enkla lösningen!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar