Vilket sätt du går på att säga om dig

Du ser ofta att människor går väldigt fort på gatan, och du kanske tror att de säger mycket om vem de är. Det här är en mycket uppmärksam bedömning från din sida.

Kanske är den person du ser så upptagen eftersom de har en nödsituation. Å andra sidan kan du vara bakom en tonåring som buskar dina axlar och du tror att de har problem med självkänsla. Men om man tittar från en annan vinkel kan det vara att tonåren bara skriver på sin smartphone medan han eller hon går.

eroende på din synvinkel, säg hur du går mycket om

vad du gör eller vem du är. 

 Du är upptagen

Om du är en angelägen person som arbetar på hög nivå, kan det förändras hur du går. Tidningen

Kognition publicerade en nyligen studie  Forskningen genomfördes vid University of Kent, och de observerade beteendet hos personer som var bindeföljade.

Deltagarna i studien uppmanades att gå direkt till ett mål som de tidigare hade sett. De utförde också en undersökning för att bedöma huruvida de var nervösa eller mer avslappnade personer.

Studien kom till följande slutsats:

Folk som är mer nervösa svänger vänster oftare än de som är mer avslappnade. Man tror att aktiviteten i den högra hjärnhalvan, som är förknippade med ökad ångest, är ansvarig för denna avvikelse till vänster.

Se också:

Turgåring slutar åtanke när du lider av depression 

en sidor kan ge dig några tips om du är i ett tidigt skede av demens.studie , identifierade forskare vid lbert instein School of Medicine ett tillstånd som kallas Motive Kognitiv isk Syndrome (MC). MC kännetecknas av kognitiva abnormiteter. Dessa är förknippade med minskat

minne  Studien undersökte 26, 802 vuxna i åldern 60 år eller äldre och fann att

10% av dem uppfyllde MC-kriterierna.  Det var dubbelt så sannolikt att deltagare som diagnostiserades med MC utvecklade demens under de kommande tio åren jämfört med dem som ansågs vara friska.

Du har orgasmer

Vad? ! Det är rätt. Hur du fortsätter säger mycket om ditt sexliv.

tt team av forskare i elgien fann att det sätt en kvinna flyttar sin kropp när hon går

kan indikera om hon hade nyligen (eller kanske snart kommer att vara) en vaginal orgasm.

 Journal of Sexual Medicine . De undersökte friska kvinnors sexuella historia och försökte "gissa" om de hade upplevt en vaginal orgasm eller ej. Sexologer undersökte kvinnornas attityder och kunde överraskande kunna gissa rätt orgasmhistoria 81, 25% av tiden.

Forskare i den tidigare studien tror att kvinnor som har haft eller kan uppnå vaginal orgasm kan ha större rörelse, och deras bäcken uppnår en större steglängd.

Du har ägglossning

ndra människor kanske kan märka när du befinner dig i din menstruationscykels uppfattningsfas baserat på hur du går.

Journal

Personlighet och individuella skillnader publicerade en studie som indikerar att män är mer lockade till en kvinnas rörelser, särskilt om hon dansar eller går under sin mest bördiga tid under månaden. Tyska forskare rekryterade 46 kvinnor och registrerade om de fanns i en bördig eller fertil fas. Därefter tog forskarna

videoklipp av kvinnorna medan de dansade eller gick. n grupp män måste titta på videon. Män betraktade kvinnornas rörelser i sin fertila fas som mer attraktiva än de som inte var i den.

Forskarna drog slutsatsen att resultaten tyder på att kvinnor under denna fas av menstruationscykeln sänder vissa signaler genom kroppens rörelser.

Vi rekommenderar att du läser:

Orsaker till smärta under menstruationen 

Som du kan se kommer sättet du går att säga ett par saker om vad som händer inom du, från oroande medicinska aspekter som demens till mindre allvarliga saker, till exempel frågor som rör sexualitet.

Kom ihåg att gå är inte bara någon aktivitet.

Det kan faktiskt hjälpa dig att förbättra tillståndet för din hälsa.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar