Världens första huvud transplantation genomförs i Kina

Världens allra första huvudtransplantation hävdas genomföras i Kina och på kort tid.

Detta är enligt neurologen Sergio Canaveros intervju med den tyska webbplatsen  i april i år.

Förutom kontroverser och etiska överväganden - som många av dem har - har denna revolutionära operation satt det vetenskapliga samhället vid toppen.

För några månader sedan utsågs Valery Spiridonov till den första patienten för att genomgå transplantation. Men den unga mannen bestämde sig för att avslå erbjudandet. u kommer neurokirurgen, nu känd som det 21: a århundradet "Frankenstein", att driva en kinesisk patient vars namn är anonym.

Under de kommande månaderna kommer den här personen att vara 

nevrokirurgs dröm, en utmaning som vetenskapen ännu inte har träffat

Sergio Canavero är medlem i dvanced euromodulation Group i Turin, Italien.

Som han förklarade i intervjun, , har hans dröm som forskare varit den första läkaren för att genomföra en framgångsrik huvudtransplantation.

"Framgångsrikt" är nyckelordet här. Hittills har alla djurförsök misslyckats.

Dr. Canavero förklarar att tekniken inte har varit tillräckligt bra för en sådan utmaning. Men nu finns det färre tekniska hinder, mer kvalificerade yrkesverksamma och mycket mer sofistikerade medel. llt detta ökar chansen att lyckas.

Å andra sidan, trots att en stor del av det vetenskapliga samfundet är emot det, baserat på vår 21-talet "Frankenstein" delar av sitt arbete på den enda person som har transplanterats en primat huvud på en annan kropp. Denna milstolpe uppnåddes av Dr. obert White på 1970-talet. Men han misslyckades med att ansluta till den viktigaste delen: nervsystemet.

Det var i 2013 att neurokirurg  med ett antal distinkta argument. Detta inkluderar det faktum att vi nu har tekniken för att skapa en ordentlig anslutning till 

projekt - det kan tyckas - är mer än livskraftiga.

Vi rekommenderar att du läser: 

Huvudtransplantation: en kommande verklighet?

Om inget förändras, kommer den första huvudtransplantationen att utföras i Kina inom några månader. nligt doktor Canavero kan det betyda fler saker.

  • Förmåga att 
  • kan mottagaren av "ny kropp" kunna 

Trots de etiska konsekvenserna, liksom de etiska och religiösa kontroverser, följ den person som ansvarar för denna vetenskapliga dröm.

Kontrollera också den här artikeln: 

en ny patient, nytt datum och scen för den första operationen

Valery Spiridonov var den utsedda patient "0" tills tills nu Denna man lider av ryggmärgsatrofi och har en mycket liten chans att uppnå högre livslängd.

fter två års arbete med Dr. Canavero kan läkaren dock inte lova honom vad han ville mest av allt: att han skulle gå igen, kunde han ha ett normalt liv, eller att han en gång inte skulle överleva operationen.

Således  Det skulle låta honom möta sina kvarvarande dagar med mindre smärta och mer värdighet.

Samtidigt Dr. Sergio Canavero hittat en annan  patient med svåra rörelsehinder att fortsätta sitt projekt.

Det land som erbjöd den mest använda hjälpen var Kina. Vid en ny konferens i Kina meddelade att 

Det exakta datumet är ännu inte känt. 

Hittills verkar det som om det kommer att hända.  förklaras, eftersom hjärnan är en "neutral" betyder, till skillnad från hjärtat,  eller njurar.

Lyckligtvis har de det bästa laget och de bästa pengarna.

Hoppet är väldigt högt och allt som finns kvar är att vänta på resultatet av projektet. Så otroligt, kontroversiella och spännande som det kan vara, kan det vända upp och ner den vetenskapliga världen och medicin.

Under tiden väntar vi på ny information ...

ya studier visar att mikrofibrerna kan hjälpa till att rekonstruera ryggraden

ya studier har visat att mikrofibrerna kan hjälpa till att rekonstruera ryggraden genom att hjälpa spinal celler att återhämta sig. Läs mer i den här artikeln! Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar