Detta exoskelett kan hjälpa förlamade barn att gå igen

Det finns många forskare som tar risker för att bevisa att 

Vi pratar inte om vetenskapliga framsteg eller nya fynd om ryggradsspecialisering. I stället talar vi om neurovetenskap och robotik, som arbetar tillsammans för att producera enheter som denna 

Inom en snar framtid, de som arbetar inom teknik och ingenjörs ansluta deras värld, bestående av datorchips, kablar och sensorer, till våra kroppar. På detta sätt 

Detta är ett hoppfullt utvecklingsfält, vilket kräver mycket investeringar och engagemang från institutioner.

n av de mest hoppfulla projekt är utan tvekan exoskelett eller yttre skelett, som kan ge förlamade barn att gå igen. Det här är ett snyggt och komplext ämne som vi vill dela med dig.

n exoskelett för förlamade barn: inget mer än motion

Denna mekaniska exoskelett är en produkt av en typ av teknik som har studerats och utvecklats inom olika områden på ett tag. Till exempel har speciellt vid rehabilitering.

Dessutom använder man olika biometriska sensorer, batterier och hydraulmotorer.

Vid första ögonkastet verkar det prickigt och till och med tungt. mellertid är tanken att få den mest ergonomiska utrustningen möjlig. Således kan avgasskelettet 

förlamade barn: patienter som har störst behov av denna teknik

n känd exoskelett är 2005 modell 

nheten har en lång batteritid, väger inte så mycket och har en fin design.

Trots exoskelett tillvaro för äldre människor, Det är fortfarande i den experimentella stadier, men Spanish ational esearch Council (CSIC) säger att detta exoskelett bara början på sina planer för framtiden i samband med denna teknik.

 • Det är viktigt att kunna erbjuda dessa typer av enheter för att förlamad barn som är mellan 3 och 14 år gammal och lider av ryggproblem.

Direktörerna för denna robot projektet förklarar att dessa exoskelett Detta hjälper barn med muskelatrofi i ryggmärgen för att bibehålla sin rörlighet.

 • Intensiv rehabilitering med hjälp av exoskelett är viktigt när det gäller små .Detta beror på att deras neuroplasticitet och deras förmåga att återfå en del av deras rörlighet är utan tvekan mer hoppfulla än hos vuxna.
 • Detta är en typ av sjukdom diagnostiserad hos barn i åldrarna 7 till 18 månader. Därför har dessa barn inte ens tagit ett enda steg i ditt liv. Dessutom är deras fysiska och muskulära försämring ofta progressiv. tt erbjuda denna exoskelett hos dessa patienter med muskelatrofi är en strimma av hopp för barnen och deras
 • familjer Detta beror på att denna enhet kommer att tillåta dem att få ett bättre liv. Dessutom kommer de inte bara dra nytta av bättre rörlighet, men kommer också att ha bättre fysisk hälsa och en lägre sannolikhet för att deras tillstånd förvärras.

exoskelett har en osäker framtid

För förlamade barn är exoskelett som Iron Man rustning. Det är något fantastiskt som låter dem stå upp och

göra något som många av dem aldrig har gjort: gå. 

 • ett system som stimulerar ryggraden. Detta system använder sensorer, Vad som är svårt är att varje barn har en annan typ av muskelatrofi eller ryggmärgsproblem. Det enda sättet att erbjuda den bästa behandlingen för ett barn är att bygga en personlig avgaspanna för varje patient.
 • Vidare
 • , ekosystem är dyra såväl som komplex. Därför är de trots allt inte det som de flesta har råd med trots inspirerande hopp hos barn och deras familjer. Det finns bara några modeller på vissa sjukhus. Dessutom säger projektledare för avgasskelett att det enda sättet för barn att få en just nu är om familjen hyr en. Tyvärr kostar detta 800 uro (cirka 7500 OK) per månad.
 • Detta är ett mycket stort antal för de flesta familjer. Därför är det en avlägsen dröm att få en ex-boiler för sitt barn. Tyvärr ger detta mer sorg än lycka till familjernas liv.

Vidarebefordra

har dessa barn använder och dra nytta av denna teknik nu, , eftersom varje månad som går, är förlorad tid för rehabilitering. Väntar också på att minska risken för en bättre livskvalitet. Vi hoppas att regeringar investerar i denna typ av projekt eftersom något som är grundläggande och fantastiskt att gå ska vara tillgängligt för alla.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar