Denna anläggning återhämtar lever

amnet kan vara lite svårt att uttala, men denna anläggning utför inget mindre än mirakel. Växten heter Desmodium dscendens och växer under den fuktiga delen av ekvatorn i frika. I den här artikeln kommer du att bli bättre bekant med den växt som kan 

Hur fungerar levern?

Innan vi presenterar dig för denna otroliga växt som regenererar din lever, kommer vi att överväga hur levern fungerar. Levern fungerar utan stopp för att hålla dig frisk och levande. Det reglerar kroppen och renar det för giftigt avfall . Det syntetiserar protein och filtrerar bort skadliga ämnen som vi får i oss genom mat och dryck.

Levern är människokroppens största och mest komplexa kropp. I samarbete med gallblåsan utför det över 500 uppgifter. Det är ansvarigt för att reglera metabolismen, ta vitaminer, reglera hormoner och mycket mer.

Levern har egenskapen att den kan regenerera sig om den får rätt byggstenar. Levern kan förnya sig och växa igen om delar av det har tagits bort på grund av skada eller sjukdom. För att detta skall ske måste minst 25% av levern vara frisk.

Levern är mycket känslig och regenererar snabbare än någon annan kropp. Högt intag av fett eller alkohol, liksom vissa sjukdomar kan leda till att levern blir i dålig form. Och därmed oförmögen att utföra sitt heltidsjobb.

desmodium adscendens: Levern magiska anläggning

örtmedicin erbjuder många naturliga behandlingar som kan förbättra leverfunktionen, vilket melketistel, maskros, rättika och kronärtskocka. 

Denna art växer i frika och har blad med en klargrön färg. Det svänger över stammarna av kokos eller palmer. Det producerar ljust lila blommor som ger en frukt några centimeter långa. Ibland kallas det "mor Seco" eller "Strong ack".

Länder som Senegal, lfenbenskusten och Kongo har använt denna växt i århundraden. I Ghana används växten vid behandling av astma, dysenteri, förstoppning och magskramper. Modern medicin upptäckte växten 1960, när två franska läkare kör med humanitärt arbete i regionen.

Den används av patienter med hepatit och de botas inom några veckor. Lokala läkare kan göra mycket om denna växt och många prov har genomgått laboratorieanalyser. esultaten visar att Desmodium dscendens innehåller alkaloider, saponiner, flavonoider och anticyanider. lla dessa är viktiga ämnen

Kliniska studier i ngland, Frankrike och Kanada upptäckte att inte bara kunde behandla leverdysfunktion, det kan också skydda levern under långa och hårda behandlingar såsom kemoterapi.Patienter med allergier hade också stor nytta av denna växt. Desmodium har förmågan att normalisera leverenzymnivåer och få muskler vävnad för att slappna av. Dessutom innehåller den antihistaminer.

Denna kraftfulla växt är utmärkt för att behandla olika leversjukdomar. Särskilt störd av virus, kemikalier, alkohol och droger. Som om det inte var tillräckligt, hjälper det också att hålla immunsystemet i perfekt skick, vilket gör anläggningen idealisk för patienter med sjukdomar som hiv.

 (huvudvärk, trötthet, förlust av aptit). nvändningen av växten orsakar att dessa symtom försvinner inom några dagar. nläggningen har också traditionellt använts vid behandling av epilepsi, vilket har lockat uppmärksamheten hos forskare.

Hur kommer ni att använda Desmodium adscendens att regenerera levern

Denna underbara anläggning kan hittas på hälsokostbutiker, antingen som pulver, torkade växter tinktur eller kapselform. För att öka effekten av växten är det lämpligt att ta det tillsammans med andra medicinska växter som rosmarin eller tistel.

Även om det inte har rapporterats några incidenter om överdos av Desmodium , bör det noteras att anläggningen kan ha en laxerande effekt.

 nn. ehandlingen ska ligga i 2-4 veckor vid akuta problem och i 6-8 veckor om det finns kroniska problem.

Återigen tar medicin som skadar levern, som medicin för nagelsvamp bör inta en daglig tillbakadragande av Desmodium före, under och efter behandlingen. Den korrekta dosen kommer att vara 6 gram per liter vatten.

Om du vill använda den här fantastiska växten för att återuppliva och rengöra din lever, speciellt om du har diagnostiserats med fettlever kan du ta 10 gram dagligen i 1-3 månader . De som har allergier kan ta 5 gram om dagen i form av en kopp te.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar