Tre sann älskare av livet

De verkliga livslagarna inte är etablerad av en lagsamling, familje regler eller gällande gurus som försöker övertyga dig hur vara glad.

Livslagarna ger sig till känna när så småningom lär dig var gränserna är, utveckla en känsla av och samexistens, och magi som gör att du kan njuta av ett liv som är i harmoni med andra.

Det finns många saker som inte kan läras i en bok: man lär sig dem genom att göra misstag, genom observation och avdrag, och genom att interagera med andra. 

Mario enedetti sade i en av sina dikter som du kan klaga om allt, att lidandet beror alla rosor har taggar och en storm kan komma vilken dag som helst.

Om du fokuserar på "skulle vilja" så kommer du definitivt att lida. och att tacka för det faktum att du är vid liv trots att rosen har sina taggar - trots allt är det en del av det som ger livet ändå.

Det är därför du måste förstå att ditt saldo i vardagen är din attityd och livets lagar som du ställer på dig själv att vara lite gladare.

Idag har vi uppmuntrar dig att reflektera över dessa aspekter med hopp om att det kommer att hjälpa dig.

1. Livslagarna: leva utan vanföreställningar

Den första av dessa lagar är att lära dig att leva borta från framträdanden. Om du tänker på det, är världens redan full av lögner och illusioner, många av de bilder som reklambranschen använder för att påverka ditt dagliga liv.

 • är en värld av reklam, mode och TV baserat på dessa falska utseende att alltför många människor försöker imitera eller få.
 • Och vad äkthet.

Äkthet är ödmjuk attityd där ingenting söks eller avsedd, du bara uttrycka dig som du är -. Det är något som inte många människor att investera i

Detta behov att kamouflera sig drivs av en uppsättning av psykologiska processer vilket är nödvändigt för att identifiera:

 • Låg och känslan av att vara osäkert att inte godtas om du visar dig själv som du verkligen är.
 • ehovet av att vara godkänd. Utseende och lögner gör att du tror att det här är sättet att få samhället att acceptera dig.
 • Liar döljer också en identitet som kommer att få uppmärksamhet (om du anser mig som en snäll person, kommer du litar på mig och jag får ut något av dig).

2. Livslagarna: kärlek utan beroende

n annan dimension som de flesta människor upptäcker genom livet är det faktum att kärleken inte betyder någonting om den är baserad på beroende.

Få dimensioner kräver lika mycket uttryck, frihet, äkthet och karaktär som kärlekskrav.

 • Om din relation präglas av beroendet av ditt, fram till den punkt där du sänka dig själv och bli en skugga av den man älskar, det kommer gradvis försvagas tills du frustrerad.
 • Förälskad missbruk genererar en olycka, och så småningom är depression bosatt.
 • tt få lagar i livet är lika kloka som de som råder dig att älska dig själv först.
 • I dagens samhälle, dock, och även i din familj, vi alltid påminns om att kärleken är allt värt det, och om du verkligen älskar någon du skulle ge din sista andetag.
 • Även om det är sant att det finns många olika typer av kärlek, vad du aldrig kan göra är att gå bort från ditt sanna jag. Oavsett om det är ditt barn eller din partner. Detta beror i grunden på att "gå bort" från dig själv inte betyder att vi ger det bästa av oss själva till de vi älskar.

ågon med låg självkänsla saknar någon av deras vitalitet, deras mentala och känslomässiga energier. Var en skapare av kärlek, var inte undergiven. Var arkitekten av ett hälsosamt förhållande, inte bara en som beror på den andra.

3. Livslagarna: Talk intrång

ric erne var uppfinnaren av

Denna psykologiska synsätt lär oss att vi också bygga vår identitet och självförtroende bygger på känslomässiga och sociala affärer vi får från andra som utbildar oss och "Transaktions nalysis." interagera med oss ??varje dag.

är du "ladda" dina ord med dolda brott, ironi eller förakt orsakar vad ric erne definierar som en negativ emotionell smekning.

 • Denna typ av "caress" genom språk kan göra mer skada än stroke eller fysisk aggression. Det är
 • en personlig skandal som människor ibland gör utan att förstå det. Det finns människor som ropar istället för att prata. Det finns människor som är vana vid att hata, vem gör skämt och tycker att orden är roliga när allt de uppnår är att skada.
 • Det är viktigt att vara försiktig med hur du talar, din ton och att välja dina ord klokt så att

motional På så sätt investerar du i din samexistens och respekt för andra.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar