Använder aspirin att bleka kläder och ta bort fläckar

ästan alla har en eller flera vita kläder i garderoben, antingen för att du måste använda dem på jobbet, eller för att de tycker om hur lätt de kan passa in i allt annat du har i garderoben.

Men vissa försöker undvika att använda vita kläder ofta så att de undviker att få svettfläckar som kan få dem att få lite fin gul färg. Även om maskinen kan bidra till att undanröja muck som du fånga från omgivningen du befinner dig i, är det nästan omöjligt att undvika de vita kläder förlorar skarpa, ren färg de ursprungligen hade när du har använt dem många gånger.

Den goda nyheten är att du inte längre behöver för att undvika att använda dem, och

du behöver inte använda kemikalier för att hålla dem i gott skick. 

aspirin, Idag kommer vi att berätta varför det är så effektivt och

hur man använder det under vanlig tvätt. 

Varför använda aspirin att bleka kläder och ta bort fläckar?

Under de senaste åren har personer tyckte att det andra användningsområden för acetylsalicylsyra i hemmet, utöver dess utmärkta prestanda som

smärtstillande Även om alla vet att aspirin är ett av de bästa läkemedel för smärta och allmän sjukdomskänsla,

, vissa kanske inte tänka mig att det också kan användas för hushållssysslor. Dess huvudsakliga funktion, inklusive den medicinska, går till den höga halten av salicylsyra, en organisk förening som kan genomgå flera reaktioner.

I detta fall behöver det djupt in i tyget till vitt eller färgade kläder, där det tar bort fläckar och

få dina kläder för att se ut som ny. 

svettfläckar Hur använder du aspirin för att ta bort fläckar och bleka kläder?

Du kanske har ignorerat det i flera år, men

den bästa lösningen för din tvätt stod undanstoppad medicinen garderoben. Denna aspirinbehandling är utmärkt för att få de klara färgerna på sängen eller att ta bort mörka fläckar från färgade kläder.

Ingredienser

5 aspirin, 325 mg storlek

 • 2 liter vatten
 • Hur

är du märker att dina kläder får en grå eller gulaktig färg, frigöra fem 325 mg asprintabletter i två liter varmt vatten och lugna kläderna.

 • Det är en bra idé att bryta tabletterna innan de sätts i varmt vatten.
 • Var noga med att
 • lämna dina kläder i mjukt under åtta timmar Se till att allt är helt under vattenytan, och om det inte finns något utrymme för någonting, kan du få en aspirintablett upplöst i mer vatten.
 • tt annat praktiskt sätt att lätta kläderna är att ha aspirintabletterna i tvättmaskinen innan du kör det, men se till att du löser upp dem i vatten först.
 • fter den rekommenderade mjukningstiden ska du ta bort kläderna och skölja dem i tvättmaskinen innan du hänger ut dem för att torka i solen.
 • I fall av blodfärgning ...

Följ! Om du har blodfläck på dina kläder, lösa upp aspirin i kallt vatten innan du blåser dem.

Försök inte använda varmvattenmetoden eftersom det kommer att orsaka att blodproteiner kommer in i tyget och gör det mycket svårare att bli av med hela fläcken.

Var noga med att fukta kläderna med kallt vatten. Om

fläcken Slå på det några timmar

 Det är troligt att du inte kommer att kunna ta bort den röda eller bruna färgen omedelbart, men med upprepad användning kommer det att blekna och slutligen försvinna helt.

Undvik att använda flera produkter samtidigt, eftersom det kan försvaga tyget och orsaka irreparabel skada.

Var patient och

upprepa samma metod upprepade gånger tills du uppnår önskat resultat. Har du någonsin försökt använda acetylsalicylsyra för att tvätta dina kläder? u när du vet detta fantastiska trick för att tända din favoritklädsel, kan du använda den när du behöver ta bort eventuella fläckar.

Följ de rekommendationer vi gav dig idag och du kommer se att

är ett utmärkt alternativ till andra mer komplicerade och dyra metoder.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar