Tvätta dina kläder med vit vinäger: en bra idé!

 Om du har, borde du veta att du har en bra allierad när det gäller att tvätta kläder. Du kan också spara mycket pengar genom detta.

genom att använda naturliga rengöringsprodukter, vi släpper inte bara spendera pengar på sköljmedel och tvättmedel, men vi också bidra till 

Vitvinäger är ättika destillerad från ren sockerrör, majs eller maltalkohol. Du kommer att vara glad att höra att den också har fler användningsområden än att lägga till smak för sallader.

Processen där vit vinäger är gjord gör det mycket bra för både tvätt- och ansiktsvärmer. Det är ett starkt rengöringsmedel som inte skadar huden, men eliminerar bakteriella och giftiga ämnen.

är det gäller vissa saker har naturen underbara lösningar för våra gemensamma problem inom räckhåll. edan har vi givit några bra exempel på detta.

otera särskilt hur vitt vinäger kan hjälpa dig att tvätta kläder.

White vinäger hjälper dig att återfå färgen på kläderna

Det verkar otroligt, men , utan också hjälper itensivere färger som har blekts i på grund av tvättmedel.

För att uppnå detta behöver du bara fylla passagerarutrymmet i tvättmaskinen avsett för sköljmedel med en liten vit vinäger.

Var inte rädd att ättika lukt kommer att fortsätta i kläderna efteråt. I allmänhet tar tvättcykeln och tvättmedlet bort alla tips av vinägerens karakteristiska lukt.

Vit vinäger kan ersätta mjukgörande din

Om du använder sköljmedel kan orsaka mindre skador på kläder samt tvättmaskinen. Om du tittar noga, sträcker sedan  ut elasticitet kläder eller områden som har någon form av gummi.

Samtidigt är tygmjukmedel fortfarande ett förorenande ämne som har stor inverkan på miljön. Vad händer om vi gör en förändring? Vad händer om vi från och med nu använder vit vinäger istället för tygmjukgörare?

  • För att göra det måste du följa proceduren ovan: 
  • Mängden beror på tvättens vikt i tvättmaskinen.

Undvik att skratta

Det har varit säkert med dig. Du köpte en tröja eller en vacker pyjamas, och efter några drickser har det börjat visa upp dina kläder.

För att undvika detta, inte tänka på:  och i bättre skick.

Den sättet att åstadkomma detta är lika lätt: när tvättmaskinen har nått den sista cykeln, och tillsätt en halv kopp vit vinäger (100 ml).esultatet blir mycket bra.

Kläder som luktar illa eller "möglig"

de kläder som vi tar ut ur garderoben från en tidigare säsong alltid den klassiska "closet lukt" eller  lukt som är svårt att bli av med.

n annan sak som händer ofta är att vi glömmer bort kläderna i tvättmaskinen över natten. Dagen efter det är lukten hemskt.

  • För att eliminera denna obekväma lukt och , du redan vet svaret: vit vinäger.

Återigen behöver du bara hälla i ättika i tygmjukmedelskupen medan du tvättar kläder. Som du kan se är det en väldigt enkel lösning.

Ta bort svettmärken

Särskilt fint vita kläder får ofta löjliga svettmärken. För att ta bort dessa tar vi ofta till aggressiva produkter som smittar våra kläder över tiden.

Vi kan undvika detta vanliga problem mycket enkelt:

  • Ta en tesked vinäger (100 ml) upplöst i ett glas vatten (200 ml) där svett märken på kläder.
  • Gnid i några sekunder och låt det stå i tio minuter.
  • Omedelbart efter tvätt av plagget som vanligt i tvättmaskinen. Du får se fantastiska resultat.

Vit vinäger förlänger tvättmaskinens livstid

Detta tips är välkänt. tt sätt att förlänga tvättmaskinens livstid är att 

För att bevara kvaliteten på gummit i tvättmaskinen och avlägsna tvål och formen, det finns inget bättre än en våt trasa med vit vinäger.

egelbunden användning av denna produkt hjälper oss att undvika dålig lukt och framför allt förlänger livslängden på dessa vitvaror.

Tänk inte på att uppnå renhet som är mycket miljövänligare tack vare vit vinäger.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar